SKÖN LEDIG TISDAG

tisdag, september 29, 2020 0 11

Annonslänkar Bubbleroom Filippa K & Ellos

Gud va glad man blir när man får vackert väder på sin lediga dag!

Var ute med Ebba över en timma förut och promenerade till havet och njöt i solen, sen lite städ hemma innan jag landade här på altanen.

SÅÅ himla skönt.

Vildvuxet och stökigt i lådorna bakom mig men så glad ändå för all luktärt, rosenskära och dahlior som blommar än. Och ser ni verbenan? Det sirliga saken längst till vänster. Den har poppat upp lite här och varstans och måste spritt sig från tidigare år för jag har inte köpt någon i år, har flera stycken och det gör ju inget för de är så vackra.

På mig har jag en gammal skjorta från Filippa K och världens skönaste jeans från Bubbleroom, mer som jeggings med mycket stretch så även en nyopererad mage trivs ganska bra.

(Med koden ELDANA har ni 10% hos Bubbleroom).

Förra årets kängor från Gant åkte på för första gången i år, efter att ha putsat upp både mockan och skinnet på dem, använder produkter från Springyard som bl.a finns här hos Ellos, så grymt bra.

Älskar dessa skor och får alltid frågor om dem, men finns tyvärr inte att köpa längre. Filippa K´s ”Hiker boots” är snarlika, supersnygga.

Nu ska jag slänga ihop en halloumi-sallad till mig själv innan barnen kommer och då blir det äpplekaka-bak, alltså ni måste få receptet på den sen för jäklar vad god den är. Mannen höll på att smälla av, och då är han inte superförtjust i bakverk, men denna fick högsta poäng.

Kanske hinner med att kika in med bilder och recept ikväll.

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.