HELGBUKETTEN

måndag, september 28, 2020 6 23

Innehåller annonslänkar

Yvigaste gratisbuketten på vårt soffbord, tänk att vass kan vara så vackert ändå, finns stora fält nära oss så bara att håva in.

Soffbord Ellos

Fick flytta till valnötsbänken sen för de störde visst tv-synen när man sitter långt nersjunken i soffan haha.

Åh, våran fina fina matta har blivit så förstörd på vissa ställen, viskos är ju känsligt och för ett tag sen åkte det ut ett stort glas juice över mattan, naaaj! Kvar är en svagt gulaktiga lite mörkare fläck, fibrerna sjunker liksom och reser sig aldrig igen. Så tänk på det, låt inte barnen (eller er själva haha) äta frukost på viskosmattan om ni har/köper en, som vi gör haha.

Numera är det mest ”torra” saker som förtärs här och dricka med lock 😉

Ni fattar ju så dum man är, när vi har matbordet så nära intill också.. Jaja, gjort är gjort och det var ju inte med mening, våra barn vet att man ska vara rädd om saker.

Väldigt viktigt att få med i uppfostran tycker jag. Slit och släng-tänk som att går når sönder köper vi nytt, med ett ryck på axeln är typ det värsta jag vet. Nej man ska vara rädd om saker, oavsett pris, sen måste man samtidigt få leva, röra sig och använda saker såklart.

Så glad i min bubbliga vas, älskar det svagt bruna glaset.

Inte lika glad i väggfärgen här, då den blir ganska kall i vissa ljus, men orkar inte måla om.. på ett tag iallafall. Men listerna som jag tillslut fick tummen ur att byta är jag väldigt nöjd med, billig och fin liten makeover.

Matta vänster uppe Mio // Matta vänster nere Åhlens // Matta höger Ellos

Om/när det blir ny matta är jag väldigt sugen på en i ull, som någon av de, smutsavvisande och bra mycket tåligare än viskos.

Vi hade två stucken av denna ryan i två olika storlekar innan, som jag tyckte om väldigt mycket, så lite mönstrat kan jag tänka mig igen.

Nu måste jag återgå till middagslagningen här, blir gorgonzola-kyckling med rotsaker i ugnen, mums!

Har förresten jobbat första dagen efter op. idag, gick bra men var ganska jobbigt för magen som ännu inte är i fas än. Men imorgon är jag ledig så blir lite mjukstart ändå.

Trevlig måndagkväll på er!

Kram

23
6 Comments
 • Lena
  september 28, 2020

  Vasen är så snygg och snyggast i brunt! Du har sååå fint ⭐️⭐️⭐️

  • Catta
   september 28, 2020

   Ja den är himla fin och jag gillar den också allra mest i brunt 🙂
   Tack snälla!

   Ha en fortsatt fin kväll, kram💕

   • Karin
    september 28, 2020

    Härligt att du mår så pass bra så att du kan jobba! Och så fint du har det hemma! Vad hade du valt för väggfärg om du skulle byta nu? Jag ska snart måla här hemma och behöver inspiration! 😊 Varma hälsningar, Karin

    • Catta
     september 29, 2020

     Ja det är superskönt, även om jag inte är helt bra, bra att vara igång tänker jag 🙂

     Tack snälla! Åh, jag vet inte riktigt men hade kunnat tänka mig nån nyans mörkare och lite mer åt det beiga eller bruna, Typ den här: https://www.nordsjo.se/sv/kulorer/simplicity-greige

     Kram

 • S
  oktober 1, 2020

  Varifrån är ert fina svarta soffbord?
  Tack!

  • Catta
   oktober 2, 2020

   Hej!

   Har länkat till det under bild nummer två, från Ellos.

   Ha en fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.