GÅRDAGENS OUTFIT

söndag, juni 7, 2020 0 34

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Vilken himla härlig helg vi fick tillslut, med mycket mer sol än väntat.

Igår var jag i stan på tjejkväll för att fira min vän Carro i efterskott på sin 35-årsdag och först blev det fördrink med tilltugg hos henne och sen middag på Mr.P och äääntligen fick man ett tillfälle att verkligen göra sig fin och klä upp sig lite. Lever mest i tränings -och slappekläder sen mars typ. Till jobbet gör jag visserligen ordning mig en gnutta men bara så jag ser anständig ut och inte mer. Så riktigt kul med lite mer smink, klackar och sådär.

På mig har jag en body från Gina, köpt förra året och den är riktigt najs tycker jag. Sitter aningens långt upp i grenen bara haha. Är ju en 34:a på bredden men mer än 36:a på längden så min förhållandevis långa överkropp kunde inte riktigt bre ut sig haha. Men större strl hade nog blivit för vid i toppen. I-landsproblem, vet.

Gillar att den har öppen rygg och volangerna är tjusiga. Finns ej kvar men H&M har en fin asymmetrisk volangbody på rea här och Gina har en fantastisk blus med öppen rygg här.

Byxorna är ett av mina bästa reafynd förra året, H&M´s consicious i linne med hög midja och vida ben, alltså älskar. Som om de vore skräddarsydda efter min kropp, jag som är van vid att byxor som passar över lår och rumpa skär in i höfter och midja. Önskar jag kunde länka till dessa men tyvärr finns de inte kvar men Gina har ett par culotte´s i linne med hög resårmidja här som passar fint över just body, och H&M har ett par vita vida kostymbyxor liknande modellen jag har på mig, här.

Glömde halsband och örhängen men fick på mig lite bling på armen iaf, och jag är lite mer för less i more för det mesta.

De två tunna armbanden kommer från PFG här och de andra två från Caroline Svedbom/Åhlens här. Glittrar så fint.

Skorna kommer från Valerie och är det skönaste man kan bära i sandalettväg, 100% skavfria vågar jag påstå, och SÅ vackra. Med lagom klack.

H&M har gjort något av en ripoff på dessa här, om man önskar en budgetmodell.

Glammigt med guldskor och två andra finingar är dessa Ilse Jabobsen & dessa magiska pumps från Billie Bi, bägge på rea hos Ellos.

Nu måste jag servera mina killar sen middag, de kom preciiis in från fotbollsträningen.

Hoppas ni haft en underbar helg!

Kram

34

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.