TRÄNING & HÄLSA

tisdag, juni 9, 2020 0 28

Innehåller annonslänkar

Jag i söndags efter en go morgon-pw med min lilla grånos. Eller kanske inte jättemycket powerwalk iofs, det går inte precis undan med Ebba nu på gamla dar. Hon ska sniffa typ öööverallt och trotsa och ibland är det ett steg fram och två bak haha. Men väl inne i skogen kan hon pinna på lite och känna livet i sig, skutta över stock och sten.

Efter promenaden körde jag några snabba utfallssteg, squats och lite stretching, så dålig på att göra det regelbundet men hellre nån gång ibland än aldrig.. eller hur?!

På mig har jag v ä r l d e n s skönaste tights från Röhnisch (nu på rea här) som gör att jag inte svullnar som jag alltid gör om benen när jag rör mig och blir varm. Kompressionsmaterial som ger skönt stöd och ökar blodcirkulationen.

Så himla glad och tacksam över att Röhnisch hörde av sig om ett samarbete där i april, annars hade jag troligtvis aldrig hittat dessa sköna.

Rekommenderar dessa till alla men i synnerhet de som har problem likt mina, hjälper verkligen.

Bra tillfälle att fynda i deras summer sale nu, men också kul att kika bland deras härliga nyheter.

Ett annat märke jag gillar mycket när det kommer till träningskläder är Stronger och denna sporttopp är en favvis. Inte för att jag behöver nåt direkt stöd för mina små lökar men ändå skönt att hålla på plats.

Älskar ju leo och därför är deras kollektion Roar min favorit och har även tightsen i tillhörande serie, men alla deras kollektioner är ju fantastiskt fina med alla härliga färger och mönster.

Glossy Days heter den allra senaste.

I skrivande stund sitter jag och försöker få i mig lite magmedicin (flytande som löser upp lite) och primperan mot illamående. Klämde i mig en härlig tre-rätters på Långedrags Värdshus med jobbet förut på vår årliga sommarlunch. Himmelskt gott för stunden men nej nej nej vad min tarm (IBS/IBD) inte klarar det. Jag ska äta lite mindre och ofta, annars blir jag dålig, som nu. Men äsch, det går över bara jag tar medicin (oftast) och nu ska jag snart ut och röra på mig med Maria, ska bli SÅ skönt.

Får snabba mig nu så jag hinner hämta mitt lilla hjärta i tid för kvällen också, grabbarna är på träning så passar på att ta promenaden innan de kommer hem igen och Ebba ska såklart med.

Hoppas ni haft en härlig dag och ha en fortsatt fin kväll!

Kram

28

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.