LJUVLIG LEDIG DAG

torsdag, juni 4, 2020 2 23

Innehåller annonslänkar

En bra dag, en väldigt bra dag.

Återhämtning och ingen stress, äntligen.

Efter jag lämnat barnen gick jag ut i trädgården och knipsade några vallmo som jag satte på soffbordet och lutade mig tillbaka framför nyhetsmorgon. När mannen vaknade åt vi frukost och drack kaffe på altanen.

Solade och slappade, innan vi tog Ebba med oss och åkte ner till havet för ett dopp. Helt själva nere i Tumle, still och superklart vatten.

Hatten på i värmen, för det var väldigt varmt i trädgården idag, puh! Fötter och anklar svullnade som de alltid gör när jag blir varm så det var skönt med ett kallt havsbad för att krympa ihop lite igen så domningarna och stickningarna la sig för ett slag.

Någon med samma bekymmer?

Skinnet blir spänt som på en wienerkorv på mig haha, usch, jobbigt faktiskt, men stödstrumpor på sommaren vägrar jag..

Maxnjutet!

Syrendoft och en häck som växer och frodas, då mår jag. Studsmattan är väl inte det grannaste men kidsen gillar den ju.

Vår älskade lilla limpa, gammal nu.. finaste Ebba.

Linneskjorta // Sneakers // Hatt (liknande) // Liten stråväska (liknande)

Plockade lite hundkex innan kvällsbadet, härligt med alla gratisbuketter vi kan njuta av nu.

Barnen som kom hem efter skolan var slut 13:20 fick gofika på altanen under parasollet (rea här). Inez hade med en vän och det är en så härlig tid nu när de kan vara ute och leka så mycket.

Valentin hade fotbollsträning 18-19:30 och även om det är så härligt med idrott så kan jag längta tills det blir lite uppehåll och sommarledigt för det känns som att jag knappt ser honom längre. Mammas prins.

Mannen jobbar kväll så här sitter jag med datorn i knät som jag nästan alltid gör när när jag är själv om kvällarna. Ska strax sova men måste bara ta en snabb kik på Gina´s rea (50% på allt) som kickade igång idag. Saknar somriga byxor att ha på jobbet, har mest jeans och det är så oskönt den här årstiden.

De här culotte-byxorna gillar jag. bl.a och känns svala.

Hoppas ni haft en härlig dag, kram & natti.

23
2 Comments
 • Jessica
  juni 5, 2020

  Hej! Var är den fina stolen/fåtöljen ifrån? / Jessica

  • Emsan
   juni 6, 2020

   Det undrar jag också😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.