SYRENDOFT & SOLPRODUKTER

tisdag, maj 19, 2020 0 20

Innehåller annonslänkar

Ni fattar ju doften i hallen just nu, himmelsk.

Kom precis in efter att ha suttit i solen på altanen en stund. Äntligen stilla ute nu, blåst som sjutton i en mindre evighet ju. Det jobbiga är bara att alla ska fasen ut och klippa gräset samtidigt. Två hushåll som är igång i skrivande stund är pensionärer och alltså hemma dagtid (ja men oftast iallafall) så VARFÖR ska de ut och fräsa med sina maskiner just när man vill sänka axlarna en lugn stund i solen??? Slår fasen aldrig fel.

De vill väl retas kanske haha, men snälla gör det när folk är på jobbet..

Innan jag sticker iväg och hämtar Inez hos kompis tänkte jag tipsa om fem favoriter bland mina sommarprodukter.

EVY är ett favoritmärke och förutom Daily Tan Activator och After Sun så brukar jag använda deras mousse med spf 30, men den har Inez snott med sig till skolan för hon älskar de här lika mycket som jag. Sån härlig chock mousse som sen går in helt i huden utan att bli klibbig. Har även produkter för barn.

Nuxe guldolja har jag använt i kanske 15 år varje sommar, oftast bara på benen och oftast till fest. Blir så vackert skimmer, och grym för min torra hud.

Foot Mender är helt outstanding om man vill ha fina fötter (på kampanj hos Kronans Apotek nu), ersätter filen, läker, behandlar och återställer torra fötter. Jag har den över natten med ett par strumpor för bästa effekt. Jag ska köra en kur i natt för mina fötter behöver sannerligen lite kärlek, glömt bort dem lite.

Det är ju inte bara en sommarprodukt såklart men jag använder den mest då, torra hälar i sandaler är ju ingen hit. Så tack mamma för att du tipsade om denna för typ 2 år sen, kan inte vara utan nu.

Sist men inte minst, Sensai Bronzing gel, en färgad gel som fräschar upp huden på ett kick och ger återfuktad solkysst lyster i ansiktet och man blir silkeslen. Skydd, fukt och lindrar inflammation och rodnad. En 10-poängare.

Innan jag bytte foundation till BareMinerals Complexion Rescue så använde jag Sensai Flawless Satin Foundation i många många år och den är också fantastisk. För den som gillar naturlig look precis som jag och inte vill ha en för tjock foundation.

Önskar er en fin kväll!

20

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.