SYRENER, TORSKAR & SÖNDAGSLUNK

söndag, maj 17, 2020 2 43

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni.

Har precis varit ute och knipsat ett fång syrener och satt i vas. Så vackert och doftar så gott.

Känner mig ganska matt idag faktiskt efter att ha exploderat av ilska mot en viss torsk under några dagar nu.. Pratar såklart om Paulo Roberto som medveten har köpt ett övergrepp mot ett traffickingoffer och jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om detta men just nu är jag så matt och tom i bollen efter all ilska så.

Narcissistiska oempatiska ärkesvin ska inte få ta mer av min energi. Däremot kommer jag engagera mig ännu mer i utsatta kvinnor.

Jag hoppas iallafall att vi slipper se hans tryne för all framtid i sociala medier och tv-rutor. Jag hoppas också att han döms till ”oaktsam våldtäkt” som fallet gäller och inte bara nåt mesigt bötesbelopp.

Upp till 4 års fängelse kan man få för att medvetet har köpt sex av en person som är inlåst och tvingad till detta mot sin vilja som just Paulos offer var.

Förlåt mig men satans gubbslem alltså, såna ska vi utrota.

Medveten att alla inte känner precis som jag men jag står för mitt förakt mot dessa monster till män och det finns aldrig någon ursäkt för sånt maktbeteende. För det är det det handlar om, makt och inte sex.

Så syrenerna är för er, alla Lilja 4-ever där ute ♥️

Försöker skingra tankarna efter all ilska och igår la jag ut stolarna ovan i instastories för att se vad mina följare tycker om dem och de var 90% på ja-sidan så jag tror kanske att det blir dem, finns på kampanj hos Ellos här.

Vill ha nätta stapelbara med karm och med kudde och pläd i ryggen tror jag de blir rätt så bekväma ändå, och de kommer passa vårt gråvita teakbord superbra.

I samarbete med Homeroom har Joanna Fingal skapat en härlig uteplats och mer om det inkl. möblerna i bild hittar ni här.

Kikade hos Jotex också, för det är budgetstolar som gäller för oss (fast drömmer om Cane-Line) och de har 20% rabatt på utemöbler just nu.

Nu ska jag köra ut till Björkö och hämta min dotter som följe med en vän efter gymnastiken. ska bli skönt med en tur för har mest slappat idag, energilös.

Hoppas ni haft en fin helg.

Kram.

43
2 Comments
 • Therese
  maj 17, 2020

  Björkö skrev du, blev nyfiken på var i landet ditt Björkö ligger. Jag bor på Hönö i Göteborgs norra skärgård och där har vi också ett Björkö…

  • Catta
   maj 18, 2020

   Haha, jag är född och uppvuxen på Hönö så det är Björkö i Öckerö kommun jag menar yes 🤩
   Bor i Torslanda nu 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.