DAGENS

onsdag, maj 20, 2020 1 41

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Gud vilken härlig dag vi haft, soligt och lite värme på det, lovely.

Jobbade halvdag idag (gör alltid det innan röd dag) och det var så skönt att komma hem tidigt, kasta av sig jobbkläderna och dyka ner i soffan på altanen.

Mannen pussade jag hejdå strax efter jag kommit hem, han jobbar kväll denna veckan och det är ju extra tråkigt när det är fint väder och man allra helst vill äta middag ihop och koppla av i solen.

Men har det mysigt med barnen, ätit tacos ute på altanen och pysslat lite i trädgården. Klippt bort alla fula tulpaner som blommat över och vissnat.

Bjuder på en dagens jag knäppte innan jobbet idag.

Älskar de här byxorna från Soaked in Lyxury som bl.a finns hos Ellos här och Asos här. Kick flare är nog min nya byxmodell och Lindex har ett par fina i twill som kan tipsa er om, men tyvärr var de lite för stora för mig, typiskt.

Toppen är en gammal från Valerie som är en favorit, gillar ju volanger som ni vet. Några fina vita toppar med volanger som jag spanat på är tex den här från Gina och den här från Afound.

Skor H&M, slutsålda, och väskan som jag aldrig tröttnar på kommer från ATP Atelier (finns bl.a hos Wakakuu).

Ha nu en fin kväll och hoppas ni har en skön ledig Kristi Himmelfärdsdag imorgon, nu ska jag hämta in mina kids för kvällen.

Kram

41
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.