STOR LINNESKJORTA & NY FRIPPAD!

måndag, maj 11, 2020 2 26

Innehåller annonslänkar

Här står jag i köket alldeles nyfrippad (eller ja, igår) och med några nyknipsade blommor från trädgården.

Kan ni fatta att jag inte hade klippt mig sen oktober (!!), så igår fick jag nog av det torra höet och bad mannen kapa av en bit. Yes ni hörde rätt, ingen frisör utan min man haha. Han gjorde ett bra jobb måste jag säga, trots att jag var lite stressad där ett tag 😉 Finns typ inget jag har mindre tid för än salongsbesök, blir typ sönderstressad av att ha sånt inbokat och blir verkligen überimponerad av bruttor som orkar göra både naglar, fransar, ansiktsbehandlingar, hårförlängning osv osv.. hade jag aldrig pallat.

Hinner inte ens duscha ibland haha (handlar ju om prioritet såklart).

Måste tipsa om min nya skjorta innan sen middag här, världens skönaste skjorta i linneblandning från Lindex. Oversized, luftig och skön och den kommer jag använda flitigt tror jag. Inte minst över bikinin till sommaren.

Den finns i ljusrosa också, hur fin som helst, här.

Verkligen en stil jag gillar, tights med något oversized till, skönt och snyggt.

Satt och spanade på Gina´s nyheter nu medan potatisen ligger i ugnen (mannen grillar) och de får in så mycket fint hela tiden.

Vit topp // Svart topp // Bucket hatt // Shorts

Så svag för plagg med bar rygg, och shortsen, hur fin är inte dem!?

Nej nu ska vi äta här, sen ska jag hämta dottern som är hos bästisen och badar i pool, lyllos henne.

Hoppas ni haft en fin måndag, kram.

26
2 Comments
 • Linda
  maj 13, 2020

  Snyggt! Var kommer dina tights från?

  • Catta
   maj 19, 2020

   Ber om ursäkt för sent svar, från Gina, men tyvärr slutsålda..
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.