MUST HAVES

söndag, maj 10, 2020 0 25

Innehåller annonslänkar

Hej!

Jag håller på att måla om vårt stora matsalsbord (fräschar upp i samma vita färg) och medan det torkar rensar jag i badrumsskåpen.

Har slängt en del halvfulla grejer som blivit gamla och nu ska jag verkligen bara ha det jag använder i skåpen och ovan ser ni de produkter jag typ inte kan vara utan.

Har ju skrivit om dem förut men värt att nämnas igen för tex Olaplex 6 och Olaplex 7 är två grymma grejer som är som godis för håret. Mer godis för håret är färginpackningen Color Refresh och jag har Cacao som är en brun ton. Fräschar upp håret mellan färgningarna och håller i 4-10 tvättar.

Biotherm Oil Therapy kan jag absolut inte leva utan, världens bästa bodylotion någonsin, denna är lite fetare men kladdar ändå inte, just nu 50% hos Lyko.

Finns en lättare med och bägge doftar ljuvligt.

4 x Bare Minerals som alltid finns i min sminkväska är denna bronzer, denna highlighter, denna foundation och detta foundationstick.

Perfekt när man börjar få lite fina linjer för det lägger sig inte i vecken och man håller sig återfuktad hela dagen, älskar.

Parfymernas parfym för mig är Bal dÁfrique från Byredo, sniffar på handleden konstant när jag har den typ, magisk. Och denna handkrämen har jag alltid i väskan.

Eftesom parfymen från Byredo är för stor att ha i handväskan har jag alltid någon av parfymerna från Sniph med mig, så käcka och har flera härliga dofter.

Min bästa budgetprodukt är torrschampot från Batiste, svårslaget, ändå är det det billigaste jag haft, finns i massor med toner.

Använder ju även ett grymt hudvårdsmärke som är budget, The Ordinary, har ni säkert inte missat att jag hyllat flera gånger.

Nej nu måste jag börja med middagen här, som blir sen idag då killarna tränar nu.

Hoppas ni haft en lovely helg så ses vi i veckan igen, kram!

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.