DET BLOMSTRAR

onsdag, maj 13, 2020 0 12

Annonslänkar H&M

Alltså detta med att gå ut och knipsa lite till höger och vänster och sätta i vas inne är något av det bästa med årstiden, blir ju så glad av blommor och kan jag minska lite på snittbloms-kontot under en tid nu så är det väldigt välkommet haha.

Dock är de vita pionerna köpeblommor, mina har inte blommat ännu, men resten är från trädgården och en av häggarna i vårt område. Vet att man inte får knipsa av träd egentligen (bara buskar) men de är enorma och finns minst 6 stora träd så det märks nada att jag tagit några få kvistar.

Ser det som att jag vårdar dem/beskär 😉

Översta picset är taget igår kväll när jag knipsade två mörka tulpaner och satte i, de andra bilderna tidigare. Brukar gå och fylla på/byta ut och ha mig med nån bukett här och var här hemma. Blommorna håller ju olika länge liksom.

Kolla storleksskillnaden på mina Queen of night!

Några är gigantiska och några ganska små, lite märkligt.

Nu ska jag äta middag som mannen står och brassar, sen ska jag klippa gräset och sen ska jag scrolla bland H&M´s alla klänningar för de har 15% på just alla klänningar idag för medlemmar, här.

Önskar er en fin kväll!

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.