MAGISK MORSDAG

söndag, maj 31, 2020 0 32

Låter bilderna tala mest för sig själva men herregud vilken galet härlig söndag!

Vi har nyss kommit hem efter en dag mestadels på Hönö. Min bror fyller 40 idag så vi har haft trädgårdskalas för honom hos mamma & pappa (och firade mamma på morsdag också), sen när Valentin & Josef åkte till träningen stannade jag och Inez kvar på ön och åkte ner till Lapposand där vi badade och gick på äventyr i bergen.

Vi gick upp till ögonberget, något jag alltid gjorde med mina vänner när jag var liten. Det är sannerligen en magisk plats man växt upp på, inget är vackrare än Hönö för mig.

Vilken dag, vilken värme!

Ett sommarklätt gäng innan avfärd.

Nu måste jag in och duscha av mig allt salt efter kvällens bad.

Hoppas ni haft en lika ljuvlig helg som vi och att alla fina mammor blivit firade av nära och kära!

Kram

32

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.