NY DOFT

måndag, juni 1, 2020 0 30

Annonslänkar Sniph, Ellos & Apoteket

Måndagslyx i brevlådan!

Älskar varje gång det dimper ner det där lilla paketet med månadens doft från Sniph som jag prenumererar på.

Och vilken fullträff! Fräsch somrig och lätt samtidigt som den har det där mysiga myskiga i sig. Pink Iris heter den, från holländska parymhuset Abel, mer info här. Så nu går jag här och sniffar på mig själv och myser haha.

Älskar doft och pinnarna bredvid är rumsdoft från Victor Vaissier och finns bl.a hos Ellos här. Sprider ljuvlig doft i hallen.

Vill ni också prenumerera på doft och hitta nya favoriter på ett kul sätt så får ni 25% första månaden med koden CATARINA2025, välj kollektion genom att göra dofttestet här.

Sniph har också en limiterad ”self-care-box” med massor av härliga produkter som parfym, doftljus, olja, mask, te osv, här.

Måste passa på att tipsa er om ett grymt torrschampo också, var på apoteket förut och skulle hämta ut mediciner och passa på att ta en flaska Björn Axén torrschampo i farten då mitt är slut här hemma. Grymt fräsch doft och superbra, så nu kan jag tuta iväg och hämta ungarna utan att skämmas för mitt feta hår jag inte hann tvätta igår haha.

Trevlig kväll!

30

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.