SOMMARDAGAR

lördag, maj 30, 2020 0 25

Annonslänkar Afound

Wow vilka fina dagar vi har nu, sommaren är ju här!

Igår åkte vi till vänner som bor precis vid havet efter jobbet och vi var tre familjer som hade en härlig kväll på deras gassiga altan, lite blåsigt men så underbart härligt ändå.

Grillade och drack bubbel och barnen sprang omkring och badade och lekte i trädgårdarna. Barnens bästisar bor grannar och skulle sova över hos dem, och jag & Josef var inte hemma förrän 02:30 på natten haha.

Så idag var vi supertrötta när vi klev upp, och barnen som hade somnat toksent de med var uppe i ottan så nu slår nog deras trötthet till snart. Fullt ös denna dag också men många timmar nere på badet, vi sågs ett stort gäng och åt sen lunch och badade och satt där på klipporna vid ett glittrande hav, äntligen fick vi lite sommar.

Verkar som att vi tar kvällsmaten hos grannarna så ska knalla över snart men först ska jag kika på alla fina sommarklänningar som Afound fått in. Grymt tillfälle att fynda bl.a By Malina och andra dyrare märken till en bråkdel.

Den här från Arket, den här från &other stories och den här från By Malina är tre finfina sommarklänningar till ca 50% rabatt.

Hoppas ni har en härlig kväll!

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.