KRUKTIPS

fredag, maj 22, 2020 0 30

Innehåller annonslänkar

Ett litet olivträd och kruka från Blomsterlandet hann jag köpa i farten på väg till magnetröntgen idag.

Ett större Blomsterlandet som ligger precis när man svänger a leden till Backaplan här på Hisingen. Hade några minuter tillgodo så svängde in snabbt för att egentligen köpa en jätteverbena, men de var slut så haffade ett olivträd, en kruka och lite lavendel istället. Gick väl på en 10 minuter sådär haha.

Nån slags fuskbetongkruka som fanns i många olika storlekar, till bra pris. 25% rabatt hade de på dessa nu också, tips! Fanns över fyrkantiga. Tyvärr hittar jag dem ej på nätet så jag kan länka, gissar att de inte finns i alla butiker heller, har inte sett dem här i Torslanda tex.

En vallmo är nästan helt utslagen nu, så fin!

Idag gick jag tidigare från jobbet för jag hade tid för magnetröntgen 14:45 där de skulle kolla halsrygg och hjärna. Har nedsatt reflexer i höger kroppshalva och har en massa problem med nerv och muskelsmärta. Får se vad de säger efter de undersökt alla bilder.

Var faktiskt riktigt jobbig undersökning, fruktansvärt höga ljud inne i den där mackapären. Det tjöt och bankade och knarrade/knastrade så det small i öronen, trots både öronproppar och hörselkåpor och jag började få lite panik mot slutet av de 30 minuter jag låg inne i röret.

Har gjort MR förut och under ett par timmar t.o.m, när jag var med i olika studier på Sahlgrenska gällande min tarmsjukdom. Kan inte minnas att det lät så kraftigt, men då var jag iofs hör på morfin då det var ganska smärtsamma undersökningar.

SÅ skönt att ha det gjort nu, även om jag kanske får göra om det om de behöver kolla extra på nåt. Eftersom jag har smärta i nacken och jag låg med huvudet på en ställning så gjorde trycket att jag mådde fruktansvärt illa efteråt, så fick vänta lite innan jag kom på benen.

Nu ska jag ta en kopp te och sjunka ner med barnen i soffan med en mysig film.

Lite sur är jag också för när jag hade bestämt mig för dessa från Ellos och skulle beställa så har de hunnit sälja slut.. Men kanske inte var meningen då..

Hade iallafall en underbar dag på Kristi himmelfärdsdag igår. Var för med vänner på Öckerö i sketeparken och fikade och hade mys med alla mams och kids, sen hängde jag och Inez hos vänner vid havet på kvällen och badade i både pool och hav. Härligt härligt.

Trevlig helg på er, kram!

30

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.