SNART MORSDAG

söndag, maj 24, 2020 1 20

Innehåller annonslänkar

Morsdag om en vecka och jag har slängt ihop ett litet collage med presenttips/önskelista 😉

Fotoprodukter är alltid kul och uppskattat, jag hade gärna blivit överraska med en fin fotobok med familjebilder och Smartphoto har kanske de snyggaste, favoriten är denna med linneomslag. Smartphoto har upp till 25% på hela sortimentet nu, så tillfälle att framkalla de där bilderna som bara ligger i datorn just nu..

Sniph har kommit med en Morsdag-special, parfymbukett, finns i tre olika kombinationer här.

Ett par snygga läsglasögon är väl ändå en toppenpresent, Synoptik har ett stort utbud bågar här. Eller kanske ett par solisar, 25% rabatt på alla.

All-in-one ansiktskräm från IDUN med SPF, mobilskal från R&F (30% påallt), eltändare från Pureflame (har den och den är grym) och örhängen från Edblad är andra fina presenter som jag tror skulle bli uppskattade.

Ett fint sommarplagg i form av färgglad kimono från Vila hade jag blivit väldigt glad av.

Glasen Essence från Ittala önskar jag mig, de glasen jag samlat på sen jag var typ 16 är jag för rädd att använda nästan då de ej finns att köpa längre. 38% rabatt på Essence hos Kökets favoriter nu.

Klocka till halva priset från Triwa, skål från Georg Jensen (kampanj) och en skön stretchig kjol från Aim´n hade jag inte heller tackat nej till.

Ska dela inlägget till min man nu haha, så kanske jag får något fint 😉 Blir såklart lika glad av en puss, teckning av barnen och kramar.

Nu ska jag göra mig iordning lite och lite senare idag väntar jag på tavelleverans som jag ser väldigt mycket fram emot.

Hoppas ni får en fin söndag.

Kram

20
1 Comment
 • Anna
  maj 24, 2020

  Smart att dela inlägger 😉
  Ja, livet kan väl strösslas med lite vacker materiell fägring nu tycker jag.
  Jag har satt upp en ring med kvvinnotecknet från Drakenberg & Sjölin på min lista 😉 Å en snygg väckarklocka skulle jag med vilja ha, he he.
  Hur mår du nu vännen?
  Take care ❤
  Varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.