VARDAGEN IGÅNG IGEN

onsdag, april 15, 2020 0 29

Innehåller annonslänkar

Hej mitt i veckan och min första jobbdag på 6 dagar!

Den ledigheten satt som en smäck kan jag säga, så himla himla skönt. Fast nej, det räckte inte ändå för jag har så mycket jag vill fixa med så jag känner att jag inte har tid att jobba haha. Har å andra sidan inte råd att vara ledig så.. ja, bara att knata på på kneget, och jag trivs ju som tur är.

När jag kom hem satte jag igång och fixade med maten, blev färsk tortellini med tomatsås. Går ursnabbt och hela familjen älskar det. Vårt bästa snabbmatsalternativ tror jag, vegetariskt dessutom. Tog en sort fylld med ricotta och spenat (barnens favvo) och en med skogssvamp. Köper färdig pastasås på tomater, värmer med en skvätt grädde och mixar helt slät och sen häller över pastan med lite riven parmesan på toppen.

Efter maten tog jag tag i påskbuketten/riset som stod med vissna tulpaner. Tog ut alla ranunkler som fortfarande var fina och satte de i lilla Klong-vasen (som finns på rea här), de ser ut att stå sig ett tag till.

Har knappt sovit en blund inatt så lite glansig blick här, slet med att tvätta altanerna på baksidan igår så hade sån aktivitet i nerverna på natten. Får alltid mycket smärta när jag ansträngt mig. Så jäkla surt för jag älskar att vara igång och feja.

Dagens jobb-outfit består hur som helst av mina gamla favvojeans från Levis (bästa modellen), en gammal kavaj från Zara (liknande här) och en gammal tischa från H&M.

Hängt fram ljusa färger i garderoben nu, inget mer vintrigt murr murr på ett bra tag tack.

Blazer // Skjortklänning // Diadem // Sweatshirtklänning // Byxor // Knytblus // Sneakers

Ljust och fräscht vill jag bära, byxorna med knytskärp fick jag syn på idag och jag dör så fina, älskar den modellen. Från Vero Moda och de här vita gillar jag också, de har verkligen fått till det i sin vårgarderob, trevliga priser med.

Nu ska jag ta en kvällsrunda med Ebba, skönt efter en dag på kontoret.

Ha en fin kväll!

29

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.