SNART HELG.. IGEN

torsdag, april 16, 2020 9 20

Innehåller annonslänkar

De här två första jobbdagarna efter påsken gick i rasande fart och imorgon är det redan fredag och helg igen, göttigt.

Precis kommit in från en lång skön promenad med vän, så vårigt ute och fåglarna kvittrar och kvällssolen var härlig som bara den.

Vitsippor överallt i skogen och jag fick en så positiv känsla mitt i allt detta hemska med Corona även om jag blev helt knäckt när jag hörde om Adam Alsing igår, en så stark och sprudlande härlig profil i svensk tv och radio har hastigt lämnat jordelivet efter två veckors kamp mot Corona, väldigt väldigt ledsamt.. Från Tur i Kärlek & Big Brother till Måndagskluben och Jeopardy har jag följt honom och sen lyssnat till honom på radion, Mix Megapol & NRJ.

Han kändes så otroligt levande och var en väldigt rolig person, ja det är verkligen SÅ himla sorgligt att endast blev 51 år.. förbannade skitvirus.

Vila i frid Adam ♥️

Hemskt med alla som drabbas såklart..

Den vackra gula liljorna fick jag av vännerna på påsk, så fina och glad färgklick i allt det beiga.

Alltid fördragna gardiner hos oss, ger ro på nåt sätt. Jag blir stressad av för mycket insyn, nån som är likadan?

Nu ska jag strax stoppa om mina små men först skulle jag vilja fråga om någon av er har erfarenhet av tyngdtäcke?

Så nyfiken på att testa om man verkligen sover bättre med det.

Just nu har Mio 30% rabatt på tyngdtäcke från Cura, här, så man kanske ska passa på?

Mio har sin stora season sale nu med upp till 50% på allt till hemmet, här.

Fin kväll på er, kram.

20
9 Comments
 • Malin
  april 16, 2020

  Fint du har! Bodde på hotel, i min hemstad igår, där fick man prova tyngdtäcke över natten. Jag hade varit intresserad av det, så tyckte det var toppen att testa. Tyvärr var det inte alls skönt, tungt, fick lite panik, skulle aldrig kunnat somna, så fick ta bort det, vänninan kände likadant, så tur att man inte köpte ett..Mvh Malin

  • Catta
   april 18, 2020

   Tack snälla!
   Tror du det kan vara en vanesak med täcket? Hm, känner nog att jag vill testa innan köp då..

   Kram

 • Mills
  april 16, 2020

  Älskar tyngdtäcket!! Behövde vänja mig, men nu, sover så sjukt gott! Alltid haft problem med att komma till ro, detta är som att sova helt “omhuldad” eller omhållen.. Go for it!!! :))

  • Catta
   april 18, 2020

   Tänker att jag också skulle göra det men också att det är en vanesak så tror man ta ett tag att vänja sig vid det. Så svårt om jag ska köpa eller ej, skulle vilja testa ett först men tror verkligen att det skulle vara något för mig!
   Tack för svar 🙂

   Kram

   • Mills
    april 18, 2020

    Köpte även ett till min kära mor nyss, hon provade mitt och ville verkligen ha ett! Hon säger att hon aldrig sovit så gott!! 🙂 även min bror köpte ett, och är nöjd!! Så enbart positiva omdömen runt mig..

    Hoppas du har en fin helg! Kramar

    • Catta
     april 22, 2020

     Min man vill väldigt gärna ha ett så ska nog slå till, tack snälla för att du tar dig tid att skriva 🙂

     Ha en härligt dag!
     Kram

 • lina
  april 17, 2020

  Visst tittade du på liknande tallrikar?
  https://www.nordicnest.se/varumarken/scandi-living/dots/
  50% rabatt nu.

  • Catta
   april 18, 2020

   Tusen tack för tipset, de blev det!! Gud vad glad jag blev nu.
   Perfekt att köpa med så grym rabatt 🙂

   Kraaam!

   • lina
    april 18, 2020

    Så roligt att du slog till! 😊 Superfint!
    Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.