VAL AV SOLSÄNG

tisdag, april 14, 2020 0 30

Innehåller annonslänkar

Solsäng bambu // Solsäng stål

Hej!

Vi är på jakt efter nya solsängar men kan inte riktigt bestämma oss för vilken typ vi ska ha. Jag gillar olika stilar och de jag gillar allra mest just nu är de två ovan. Den i bambu är i dubbel bredd så mer som en säng och så himla fin!

Den andra har jag kikat på länge, våra vänner har utemöbler från den serien (som finns på Bauhaus), bl.a solsängarna och de är riktigt snygga och bekväma. Tåliga med sin stålkonstruktion och dynan med den lilla kudden gör den superbekväm.

Vi hade ett par Äpplarö från Ikea innan men de fick slängas i höstas då de hade börjat gå sönder lite här och varstans.

Har ni kanske några fina solsängar hemma som ni vill tipsa om?

Tycker den här enkla modellen är fin också, och de här klassiska i teak, men så kan jag inte riktigt släppa de i stål. Dock är de i dyraste laget tycker jag då det landar på 9000:- för två st med dyna..

Matgrupp // Solcellslampa // Parasoll // Soffa // Loungestol // Bänk // Fåtölj

Homeroom har upp till 15% på alla utemöbler, här, och den gröna lilla bänken hade jag velat ha mot södersidan där vi har ett litet stenparti.

Även belysningskampanj hos Homeroom, med upp till 70% på all belysning här. Jag skulle vilja ha en i varje storlek av de fina solcells-”kloten” från Startrading i trädgården. Ett par vänner hade dem och de är verkligen maffiga och väldigt fina.

Nej nu ska jag ut i vackra solen med Ebba, bytte min lediga torsdag till idag då det är studiedag på skolan idag, så får barnen lite extra ledigt 🙂

Ha en fin dag!

30

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.