ANNORLUNDA VÅR

lördag, april 18, 2020 0 25

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Precis kommit hem från en lite utflykt med vänner till skalbankarna här i Torslanda och landar framför datorn en stund. Ska betala ett par räkningar osv.

Killarna stack till Hornbach för att köpa trimmertråd mm och Inez är hos kompis.

Scrollade igenom lite gamla bildmappar i datorn och hittade den ovan som är från våren 2018 tror jag och fick bara ett sånt längt efter en utekväll med tjejerna på stan! Brukar alltid känna för det den här tiden på året, när man vaknat ur sin vinterdvala och allt, men det är ju inte riktigt som det brukar denna vår tyvärr.. Är det något jag undvikit i dessa Corona-tider så är det just utekvällar och restaurangbesök på stan, vill vänta lite till även om det säga vara ok, om man håller lite avstånd osv.

Svårt ändå känner jag och man ser ju att det inte hålls till rekommendationerna, tyvärr..

Nej vi fortsätter att hänga med våra vänner i liten skala ett tag till, gärna på någons altan eller någon annanstans utomhus, för umgås tänker jag göra. Symptomfri såklart.

Hur tänker och gör ni?

Men jag längtar verkligen till att klä upp mig, med klackar och festtoppar och kjolar och klänningar och smycken som rasslar och.. ja ni fattar.

Förutom jobboutfits så lever jag i träningskläder just nu, bekvämt men kul med piff emellanåt.

Har beställt den här fina blusen med puffärm från Gina som jag hoppas ska sitta som en smäck till första utekvällen.

Nej nu ska jag åka och handla lite, sen blir det trädgårdshäng.

Ha en fortsatt fin dag!

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.