GÅRDAGENS

söndag, april 5, 2020 0 47

Hej!

Kikar inte mitt i söndagsmysigt på altanen för att visa gårdagens outfit.

Toppen hittade jag på Zara när jag var på stan med Carro i torsdags, visst är den härlig! Tyvärr kan jag inte hitta den på deras hemsida så kan inte länka till den. Byxorna kan jag länka till däremot, kommer från Sanne Alexandra Sthlm och och heter Leather Leggings, finns här. Inte äkta läder utan konstmaterial. Übersköna kan jag tala om, hög midja och superstretchiga så väldigt bekväma.

Vi hade överraskningsfest för min vän Maria igår som äntligen är färdig med sin utbildning och vi var totalt 5 familjer som sågs på grill och galej hemma hos dem.

Grymt härlig kväll med denna stora glada gäng och Maria blev verkligen SÅ överraskad när vi kom från vår skogspromenad och hon öppnade dörren där alla andra stod och ropade grattis till ljudet av trummor och musik haha, så jäkla roligt.

Om någon är sugen på dessa tights så kan jag nämna att de är stora i storleken. Jag har xxs på mina och de sitter lagom tight.

Nu ska jag cykla iväg till en tennisplan en bit bort och hänga lite med några familjer. Vi var där i förmiddags också och barnen åkte inlines och spelade landhockey. Sen har vi varit iväg och kollat på fotbollsmatch också, sonen har bytt lag till Hjuvik och de mötte Häcken på bortaplan. Underbar dag i solen!

Hoppas ni haft en fin helg!

Kram

47

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.