MIN SENASTE FRÅN SNIPH

måndag, april 6, 2020 0 28

Annonslänkar Sniph

Som jag nämnt förut så prenumererar ju jag på doft från Sniph och i förra veckan fick jag hem en ny härlig till min lilla samling, den heter 7753 från Histories de Parfums och har toner av söt citrus, sandelträ och vild grön murgröna.

Doftar kvinnligt härligt och efter att ha prenumererat på kollektionen ”Trending Now” ett tag (som jag verkligen gillat) så valde jag att byta till ”Female Classics” och prova den kollektionen ett tag.

Tycker detta är världens bästa grej att prenumerera på, kul sätt att hitta nya dofter på och storleken på dessa etuin är precis lagom att ha i handväskan (finns i stora förpackningar i deras shop också) och det funkar såhär:

Varje månad får man hemskickad en smidig flaska (8 ml som räcker hela månaden) med exklusiva parfymer från utvalda märken, som används i snygga och praktiska etuier. Prenumerationen kostar 159kr/flaska och man kan fritt välja vilka månader man önskar få hem en parfym. Sniph erbjuder fri frakt och det är ingen bindningstid. Det är också möjligt att byta kollektion när man vill.

Om ni vill prova så har jag ordnat en rabattkod till er som ger 25% rabatt på första månaden, ange CATARINA2025 i kassan så dras det av.

För att veta vilken kollektion ni ska välja kan ni göra ett doftquiz där ni svarar på frågor som tex om ni vill ha doft för kvinna, man eller unisex. Topp & basnoter, vilket ändamål det ska passa, vilken dryck man föredrar och vad man har för favoritparfymer idag bl.a.

Testet hittar ni här.

Sniph gör också rumsdofter i form av doftljus och rumsspray (här), min favorit är Rubicon som jag beställde hem på nytt nu efter att den tagit slut, mmm doftar SÅ gott.

Nyhet hos Sniph är specialboxen Dreamers Kit som innehåller både rumsdofter, parfym men också ting för extra god sömn som sovmask, sovolja, earplugs, rogivande te mm.

Dessutom doneras 50% av vinsten till WHO´s solidaritetsfond gällande Covid 19.

I sin blogg tipsar Sniph om hur du skapar en lugn hemmamiljö i dessa corona-tider i sitt senaste inlägg, kan säkert behövas för en del 🙂

Nä nu måste jag ge kvällsmat till mina påsklovsbarn som sitter med ipads en stund efter att ha varit ut och spelat bandy/åkt inlines med en skock vänner i kvällssolen.

Önskar er en fortsatt fin kväll!

Kram

28

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.