PÅSKBUKETT I HALLEN

lördag, april 4, 2020 0 40

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Snart kliver vi in i påskveckan, tjoho!

Och även om det inte blir som vanligt för många med släktträffar, lantställen osv så hoppas jag ni alla får en riktigt glad och mysig påsk med lite skön ledighet.

Bugar och bockar för alla ni hjältar som jobbar inom vården och hoppas att detta nu extra hårda arbete leder till de löner ni förtjänar. Inga är viktigare än ni, i synnerhet nu. Heja heja!

Vide och tulpaner, hur fint är inte det! Hänge i några ägg i detta alternativa ris. Älskar att mötas av dessa glada färger när jag kommer hem.

Här har vi soft morgon, barnen kollar på film och mannen är ute med Ebba. Snart ska sonen på kalas, vi tycker det är helt ok att man fortfarande har kalas, trots corona-tider. Det är killarna i klassen (som ändå träffas varje dag) som ska ha fotbolls och pingis-kalas så de kommer vara ute en del och de som har minsta lilla symptom stannar givetvis hemma. Ett litet slutet sällskap borta på Torslandavallen. Härligt väder får dem också, gott.

Vad tycker ni? Kalas eller ej i dessa tider?

I eftermiddag blir det annat kul, berättar imorgon.

För att komma med ett par helgtips så är det många butiker som har kampanjer nu när de behöver sina konsumeter som allra mest.

Lyko har 20% på exklusiv hudvård här, 20% på MaxFactor här, 20% på allt från GHD här, 25% på by Terry här och 15% på all hårvård från Kavin Murphy här, bl.a. Alla Lyko´s kampanjer hittar ni här.

Hos Ellos är det kampanj på utemöbler med 20% på allt här.

Hos Lindex gäller 30% på allt t.o.m 5/4, här.

Care of Carl har ett tillfälligt säsongserbjudande som ger 20% på allt herrmode här.

Kappahl har 25% på ytterkläder t.o.m 14/4, gäller både dam, herr och barn, här.

Åhlens har 50% på utvalda favoriter för sina medlemmar t.o.m söndag, här. Bl.a på foundation Complexion Rescue från BareMinerals som jag använder och som är outstanding, här. Köpte på mig två nu när det är halva priset.

Nu ska jag sätta mig med en kaffe i solen på altanen, önskar er en fin dag!

Kram

40

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.