DET GÅR UNDAN I TRÄDGÅRDEN

tisdag, april 21, 2020 2 38

En sån ljuvlig sommardag vi har! Ja för det får man fasen säga, sommar alltså. 19 grader har vi haft idag och helt stilla. Jag har påtat lite i trädgården efter jobbet och lyssnat på fågelkvitter, så himla rofyllt ju, eller hur!

Än ser det väl inte jätteroligt ut i trädgården här på radhustäppan men det går undan nu får jag säga. Äppelträdet ser ut att få massor med blom i åt och avenboken kommer sig SÅ himla fint! Total lycka för mig som längtat så himla mycket efter en tät fin häck som gränsar av mot grannarna och skapar vackra gröna rum.

Vi satte den i oktober 2016 och först förra året tog den riktigt fart. Den behövde några år på sig att etablera rotsystemet men nu växer den ovan jord så det knakar. Förra året växte den till full höjd nästan hela längan, vill ha den ca 1,8 m hög, nu ska den bara bli riktigt tät också. Smal men tät vill vi hålla den.

Komsi komsi bladen!

I rabatterna på södersidan är pionknopparna redan ganska stora, tulpaner slår ut överallt och en massa annat har också kommit upp.

Fick ta en av magnoliabuskarna som stod utanför jobbet då det ska bli parkering där, den ser ut att trivas kanonbra, blommar för fullt.

Nu ska jag sätta mig en stund till på altanen och vänta in sonen som snart kommer hem från match.

Hoppas ni haft en fin dag! Och är trädgård och uteplatserna något ni vill se mer av? Kom gärna med önskemål 🙂

Kram

38
2 Comments
 • Anna
  april 22, 2020

  Så mysigt ni har!😍 gärna mer trädgårdsinlägg om du orkar, är så kul att läsa och se hur andra gör!
  Ha en fin dag! Kram

  • Catta
   april 22, 2020

   Tack!
   Vad kul, då kommer det mer av den varan 🙂

   Detsamma till dig!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.