LINNESKJORTAN

måndag, april 20, 2020 6 38

Innehåller annonslänkar

Grön skjorta // Beige skjorta // Rosa skjorta // Grön skjorta // Vit skjorta // Blå skjorta

Ett av vårens och sommarens finaste plagg måste nog vara linneskjortan i år och det är härligt att se så många olika färger i butikerna, även till dam. För vanligtvis finns det mest till män av den varan.

Tidlöst och ursnyggt plagg som går att styla på många olika sätt och bära både uppklätt och nerklätt.

Knuten över baddräkt med ett par slitna jeansshorts över, till festen med uppvikta ärmar och en massa bling på armarna och fuskskinnbrallor, eller bara enkelt med ett par jeans som på ett par av bilderna. Gillart!

Skulle vilja ha allihop i collaget men extra svag är jag för de gröna, och den här gula. Indiska har också en fin, i vitt, här.

Den rosa kommer från Kappahl och de har 30% på hela köpet t.o.m 27/4, här. Gäller alla avdelningar.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan mina fina läsare, själv känner jag mig lite smådeppig just nu. Var på sjukhuset idag för ytterligare undersökning i buken inför eventuell operation men vi kom inte fram till så mycket mer än med förra läkaren. Ultraljudsbilder togs för att tas med på nästa möte med specialist-teamet, så får fler bedöma för och nackdelar med operation.

För er som inte vet så lider jag av sammanväxningar i buken, som gör att jag lever med ständig smärta och en massa andra problem. Jag är opererad förut men nu vet man inte om man ska det eller ej. Jag har tidigare tagit bort mina äggledare och nu ska man diskutera om man ska ta äggstockarna då framförallt ena växt ihop med livmodern och orsakar en massa bekymmer och smärta.

Livmodern har man också diskuterat om att ta bort men kommit fram till att risken att skada urinblåsa och tarm är för stor då de sannolikt också sitter ihop med livmodern. Har tagit bort stora sammanväxningar där förut.

Blä känner jag bara, pest eller kolera liksom. Läkaren ska ringa nån gång efter nästa möte, så får vi se vad domen blir.

Man vill ju absolut inte öppna buken om det inte absolut är nödvändigt, jag som har varit tvungen till två snitt också har ju en massa ärrvävnad från det och varje operation ger ju in sin tur med ärrvävnad som endometrios-vävnad kan fastna i osv.

Nån mer liknande bekymmer som vill prata av sig lite så får ni gärna maila.

Ha nu en fin kväll och ta hand om er, kram.

38
6 Comments
 • Malin
  april 21, 2020

  <3

  • Catta
   april 21, 2020

   💕

 • Helena Pettersson
  april 21, 2020

  Hej! Gillar sin blogg, nu kommer en lite sen fråga. Du hade ett par mörkblå jeansshorts på din önskelista för några veckor sedan. Jag undrar var dom kommer ifrån? Går man vidare på länken så kommer man till fel plagg.
  Mvh Helena

 • Sofia B i Backa
  april 22, 2020

  Usch vad tråkiga problem! 🙁 Stor kram till dig! Hoppas att du kunnat njuta av sommarvärmen vi fått!

  • Catta
   april 24, 2020

   Tack snälla för omtanken! Njuter verkligen av sol och värme, så underbart ju 🙂
   Bara väldigt trött, och lite ledsen..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.