GLAD PÅSK!

fredag, april 10, 2020 0 26

Hej på er!

Kikar in med några pics från köket och min färgsprakande påskbukett!

Gul och påskig och man blir väldigt glad av den.

Tulpaner med dubbla blad, orangea ranunkler, nåt annat gult som jag inte minns vad det heter och lite ris med fjädrar i naturfärger på det.

Älskar ljuset här inne på eftermiddagarna, när allt silver glänser och reflekterar ljuset överallt.

Nu ska jag hoppa in i en lång skön dusch. Varit igång precis hela dan. Började med att lämna Valentin på träning sen åkte jag och Maria och handlade all påskmat inför imorgon, sen till Valentin träning och såg det sista av de 2,5 timmarna de körde idag och med korvgrillning som avslutning.

Sen rodda lunch för Inez och henne 3 killkompisar som hon hängt med precis hela dagen, de har åkt inlines och spelat hockey nonstop typ haha. Hon är en tuff liten killtjej den rackaren alltså.

Kära svärmor kom på besök ett par timmar också. Inte sett henne på en månad och nu hade hon sån abstinens efter barnen att hon vågade komma hit. Blev altanhäng utan närkontakt, mysigt och gassigt där i solen. Blir medelhavshetta på vår altan där det ofta är helt lä. Tror fasen jag bränt mig lite, trots faktor 30.. ajaj.

Fick rensat lite ogräs i rabatterna och påtade lite random i trädgården också. Mys med mannen och sonen och nu ska jag in och skrubba av mig ordentligt innan tv-myset med la familia.

Hur har er dag varit!?

GLAD PÅSK önskar jag er alla, mina fina läsare.

Kram

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.