EN SOFT PÅSKAFTON

söndag, april 12, 2020 2 32

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hade ni en trevlig påskafton igår? Hoppas det 🙂

Vi hade en alldeles lagom lugn och mysig kväll med våra vänner Maria & Mattias och deras två pojkar.

Egentligen skulle vi varit hemma hos en annan familj alla tre familjer med de blev krassliga så vi blev två familjer hos oss istället.

Tänkte jag skulle fotat lite mer av kvällen och framförallt maten med det blev inte av mitt i alla trevligheter så har bara ett pics på förrätten att visa, som var en klassisk västerbottenpaj med löjrom, så vansinnigt gott tycker jag.

Till varmrätt blev det grillad laxsida med klyftpotatis, vit sparris och romsås, också väldigt gott.

Och till efterrätt blev det vaniljpannacotta toppad med färsk passionsfrukt. Fräscht och himmelskt gott.

Vädret vände igår och vi hade regn och busväder men nu börjar det spricka upp igen. Har precis haft över gårdagens gäster, igen, på lunch då vi hade mycket mat kvar från igår. Nu ska jag strax åka och handla lite, mat mm men också gödsel och täckbark. Sugen på lite trädgårdsfix. Behöver vakna till lite haha, kändes som jag gick i sömnen när jag var ute med Ebba i skogen förut så lite trött efter gårdagen blev jag visst trots att det inte blev så sent.

Vad gjorde ni igår? Blev nåt firande?

Annorlunda för många i år som inte kan träffa släkt osv som vanligt..

Innan jag slår igen här så passar jag på att tipsa om att Mio har ett påskerbjudande med under halva priset på allt här. Både möbler och heminredning t.o.m 14/4.

Såg också att Mister Spex firar att våren är här med att ge 17% på precis allt, här. Kanske ska jag passa på att unna mig de där Prada-glajjerna jag önskat mig länge.

Ha nu en riktigt mysig påskdag, hoppas solen skiner på er!

Kram

32
2 Comments
 • Elin
  april 13, 2020

  Men jag förstår inte, FHM har ju gått ut med att vi INTE ska umgås med släkt och vänner inomhus just nu. Ni skulle dessutom ha varit hela tre familjer tillsammans? Så en familj är t.om krasslig men ni andra umgås ändå? Har någon av er som träffades, träffat någon ur de krassliga familjerna senaste två veckorna?
  Vi måste ALLA ta vårt ansvar. Det kommer en tid när vi kan umgås med släkt och vänner igen.

  • Catta
   april 13, 2020

   Vi har dels gått på rekommendationen på att inte umgås i större grupper inomhus och det har vi inte heller gjort, vi var 4 vuxna och 4 barn som helt utan symptom gemensamt valde att umgås.
   Den tredje familjen kände symptom, därför bestämde vi för att inte ses.

   Vi träffar inte våra äldre i riskgruppen, förutom svärmor som valde att komma hit och sitta en stund på altanen med oss.
   Har inte träffat pappa på en mindre evighet då han är riskperson.

   Vi sköter hygien och avstånd ute i samhället som vi ska.
   Dock går våra barn som vanligt i skolan och sonen spelar dessutom fotboll som håller igång som vanligt.

   Det kan hända att restriktionerna förblir såhär i över ett år, det kan bli värre, det kan bli bättre, ingen vet men anser att jag klarar frihet under ansvar bra.

   Går inte ut på restaurang osv, trots att det är ok med viss distansering, undviker mycket annat också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.