GINA TRICOT PREMIUM COLLECTION

torsdag, april 9, 2020 0 44

Innehåller annonslänkar

Blus // Shorts

Idag släpper Gina Tricot sin Premium Collection, med fokus på tidlös design och kvalitet.

Bland annat klassiska kostymer i linne, de perfekta bas t-shirtarna och jeans men även trendfavoriter, som klänningar med smockdetaljer och plagg i härliga färger och mönster!

Mina favoriter är förutom blusen ovan, den här vita blusen och dessa capribyxor,

Hela kollektionen hittar ni här.

Dessutom får man 30% på ett helt köp hos Gina t.o.m 12/4!

Vaknade på tok för sent idag, får sån ångest över att ha missat en del på dagen då, klev upp 9:30 och det är toksent för mig som helst inte vill gå upp efter senast 8. Men var väl tröttare än vanligt idag och behövde sova..

Vi ska alldeles strax åka ut till Hönö och våra vänner där, en av mina barndomskompisar och hennes familj, ska bli himla mysigt i det galet fina vädret och allt.

Igår började jag på en fotobok som jag hade tänkt hinna färdigt med innan vi åkte men hinner ju inte det nu så får sätta mig med den ikväll igen om jag hinner. Jag har ju typ 100000 pics att framkalla så jag tänker att en fotobok är smart för en del av dem. Smartfoto har påskkampanj med 40% på allt på alla sina produkter så tänkte passa på nu, här.

De har ju allt möjligt, som vattenflaskor, mobilskal, posters, canvastavlor och en massa annat att framkalla på.

Bra presenter också!

För att komma med ett till bra tips så har Care of Carl 20% på alla herrkläder och skor här. Bästa herrbutiker på nätet och jag hittade lite fint till älskling igår som han ska få när han fyller år.

Märken som Gant, Lacoste, Ralph Lauren, Axel Arigato, Eton, Filippa K, Hugo Boss m.fl m.fl..

Önskar er en toppendag! Kanske kikar in igen sen och visar min härliga påskbukett/ris jag pyntade igår.

Kram!

44

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.