GINA-FYND

lördag, december 28, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Omlottklänning // Hårspännen // Blazer // Mössa // Diadem // Väska // Örhängen // Leggings

God morgon!

Det är ju bara så himla typiskt att man vaknar upp till en grå och mulen dag när man är ledig, och så var det en sån fantastisk vacker dag igår när jag jobbade, krispig solig vinterdag.. suck.

Men men, blir nog en bra dag ändå. Ska strax ut i skogen med Ebba och det är ju skönt oavsett väder nästan.

Sen tänkte jag att jag kanske skulle tuta iväg in till stan en sväng, vill SÅ gärna ha den där blazern i collaget till nyår men hinner inte få hem den om jag beställer på nätet så vill se om den finns i butik.

Gina kör ju 50% på sin mellandagsrea så det blir inte många kronor för den.

De har en annan helt fantastisk blazer också, men den är tyvärr slutsåld i min storlek. Och de korta pälsjackorna som finns i beige, svart och grönt som jag tipsat om förut är också på rea, 149:50 st, kap.

Sen måste vi hitta på något mysigt med barnen, bio kanske, eller hälsa på vänner. Vi får se när alla vaknat till här.

Ha en fin dag!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.