BLIR MEST INNEMYS

lördag, december 28, 2019 0 13

Innehåller annonslänkar

Hua sicket väder, råkallt verkligen. Blev inget stan, blev innemys istället. Barnen leker och mannen lagar lunch, gott hihi.

Jag längtar verkligen tills vardagsrummet får bada i ljus igen, just nu ser det bara dystert ut, nästan mysigare på kvällen faktiskt, när man kan tända alla ljus och mysbelysning. På dagen är det bara grått nu när solen lyser med sin frånvaro.

Jag har en del på önskelistan till vardagsrummet också, pricy ting så inget som kommer landa i hemmet närmsta tiden, förutom två saker.

Tv-bänk Ikea // Matta Classic Collection // Fåtölj Gubi // Fåtölj &tradition // Fåtölj Soffadirekt

Jag har bestämt mig för tv-bänken från Ikea, två såna bredvid varandra som kommer gå nästan vägg till vägg där tv-n står. Kommer bli skitsnyggt tror jag.

Sen drömmer jag om den fluffiga mattan, den är verkligen SÅ fin, men kostar en rejäl slant så kommer nog stanna vid just en dröm.

Hade jag haft mattan så hade två fåtöljer fått plats bredvid varann på ena kortsidan mot väggen, vill ha två i naturvitt tyg. Har inte hittat nån modell som faller mig hundra i smaken men vitt fårskinn hade varit drömmen i kombination med brunt trä.

Ska beställa bänkarna i början på året tänkte jag, så himla inredning och förändringssugen blir jag alltid då. Vi har två vita låga bestå nu som ni sett, som jag är innerligt trött på.

Har ni tips på fåtöljer jag skulle gilla så hojta gärna!

Att hitta på loppis och klä om vore ju ett alternativ men då måste man ha lite tur.

Har ni några inredningsdrömmar/planer?

Kram

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.