ÅRET SOM GÅTT DEL 1

fredag, december 27, 2019 0 12

Januari

Hej alla fina läsare!

Ytterligare ett år avverkat här på bloggen, det är inte klokt hur fort tiden går, snart har jag bloggat i 10 år!!

Gör som vanligt en tillbakablick på året som gått i form av bilder, och det är många det haha. Valt ut några från varje månad och fördelat i två inlägg.

Bild 1 är från 1:a januari i år. nyårsdagen, och då hade vi granen i en annan vrå. Ser ut att ha varit en solig dag med tanke på ljuset i bilden, hoppas 2020 börjar lika soligt!

Vi hade en hel del fina dagar i januari vill jag minnas, som här, när det var helt bleke på havet och jag och Inez tog bilen till vackra Hällsvik. Makalöst fint.

Sen har vi en annan magisk dag, när vi vinterbadade på Björkö och badade bastu, helt ljuvligt och himlen var rosa.

Och vi fick snö i januari! Halleluja så glad man blir då, man vill ju bara vara ute och njuta av det vita hela dagen och vi fick några goa dagar i Joels backe, repris tack!

Februari

I Februari har vi inte mindre än två födelsedagsbarn, Inez först ut som blev 7 i år. Kan inte fatta att hon snart är 8..

Under sportlovet drog vi till Gran Canaria och gottade oss en vecka, knappt så jag minns att vi varit där. Känns som en evighet sen och den veckan gick så otroligt fort. Men himla härligt hade vi det, otrolig tur med vädret.

Vi skulle ju egentligen åkt till Thailand i två veckor men om ni minns så blev det ju inställt pga att resorten vi skulle bo på tvingades av regeringen att lägga ner. Låg för nära ett naturreservat. Vi blev väldigt väldigt besvikna men får bli långresa en annan gång istället!

Och vi var ju hur nöjda som helst med djungelhotellet Lopesan Baobab i Meloneras, recension om det här för den som missat och är nyfiken.

Innan februari tog slut firade vi sonen som fyllde 9. Vår goa snälla kloka kille.

Mars

Mars och efterlängtat vårljus, fokus på uteliv, utflykter och vänhäng. Tänk att vi är där snart igen ändå, drygt två månader till Mars, längtar. Inredningsmässigt var det Inez rum som var fokus i Mars, ny väggfärg och ommöblering.

April

April och vår på riktigt! När solen värmer på riktigt och man får lite färg på näsan, det är livet det.

Hönö-häng och långa promenader vid havet blev det mycket av i april.

Årets påskris.

Vi fick en påsk med kanonväder och firade hos goa vänner, påsken är förresten den vackraste högtiden tycken jag, färgsprakande härlig!

Tullisar, hägg och andra härliga blommor kommer i april, love it!

Kolla vilken Valborg vi fick, varmt och härligt med lunch i solen och sen brasa på Hönö.

Maj

Maj och syrenerna poppar för fullt! Syrenhäcken är helt klart det finaste i vår lilla skrutträdgård.

Denna tiden trivs jag på radhustäppan, när det grönskar och känns krispigt vårigt.

Även om Maj hade sina fina dagar i år så var den inte riktigt så skönt som man hade förväntat sig, en hel del kyliga dagar som krävde kappa och andra varma plagg.

Juni

Juni, då kom sommaren, den svenska härliga sommaren som är så oslagbar. Fina västkustdagar vid havet, då lever man.

Sommarfest på ön och sköna dagar på altanen, åh vad jag längtar till det nu..

Gillar att blicka tillbaka såhär, då känns den här mörka tiden helt klart lite lättare, för man glömmer så lätt hur härligt det kan vara i detta avlånga land under vintermånaderna.

Sen har vi vacker vinter också såklart, men bara inte just i Göteborg haha. Grått grått och åter grått. Förutom idag, idag när jag suttit på kontoret hela dagen, då ska det banne mig bli kanonväder, morr.

Ha nu en riktigt go fredag så ses vi imorgon igen!

Kram

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.