H&M HOME

fredag, december 20, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Klappstol // Kudde // Rottingkorg // Ljusstake // Vas // Överkast // Marmorbricka // Metallkruka

Hej jullovsfredag!

Yes, äntligen gick kottarna på efterlängtad lång julledighet, och vi päron får nöja oss med alla röda dagar, plus måndag som jag tagit ledigt. Julen ligger ju så bra i år så blir ju mycket ledig ändå men såklart att man hade önskar att man hade kunnat lyxa till det rejält med att vara ledig till 7/1..

Tur vi har svärmor som är pensionär som kan passa kidsen dagarna emellan, hon längtar nog halvt ihjäl sig nu efter två veckor på Gran Canaria som hon kommer hem i från snart.

Sett en del inlägg på instagram om nyheter från H&M, bl.a de ursnygga klappstolarna i rotting, dör så fina. Älskar även loungestolarna i samma material. Mer naturmaterial tack, så fint.

Mycket annat fint har de också bland nyheterna och det är så roligt att de utökar sitt möbelsortiment.

Nu ska vi strax knalla över till grannarna och spela Kahoot jag och kidsen, mannen jobbar så mysigt att ha grannar att mysa hos.

Imorgon ska jag ut till Hönö på julmarknaden där, äntligen lite julaktivitet säger jag bara, hunnit med alldeles för lite av den varan detta år. Ska dit med min fina vän Johanna som jag träffar på tok för sällan. Vi har varit supertighta en gång i tiden och bott i Spanien tillsammans, fantastiska äventyr i minnet!

Ska bli så himla mysigt.

Trevlig helg på er!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.