SMINKFAVORITER & MURR MURR

söndag, november 17, 2019 0 13

Innehåller annonslänkar

Foundation // Rouge // Solpuder // Foundationstick/concealer // Highlighter // Dagkräm // Ögonbrynsgel // Mascara silver // Mascara guld // Parfym

God förmiddag!

Vi har fruktansvärt grått och trist väder idag och det är inte kul alls, blir lite sänkt av det faktiskt. Men, om en stund ska jag iväg på lite roligheter så håller på att piffa till mig lite och bara det gör en piggare.

Passar på att återigen tipsa om mitt smink, mitt varje-dag-smink. Så glad att jag hittat BareMinerals Complexion Rescue-produkter för det är rena magin för min hy. När man börjar få lite mogen hud så vill man inte ha en massa torra produkter som blir kakiga för det lägger sig i de fina linjerna och Bare Minerals produkter innehåller väldigt mycket fukt och är så där härligt krämiga och inte för tjocka konsistenser. Först tar jag en lite klick av den flytande foundation och tar över hela ansiktet förutom panna (sminkar aldrig den förutom ett svep med solpudret upp mot hårfästet), sen tar jag stiftet som är lite mer täckande och tar ett drag över näsryggen, ett snett under varje öga och en dutt på hakan som jag sedan jämnar ut.

Täcker mörka ringar och ojämnheter precis som jag önskar.

Mitt rouge från Isadora har gjort sitt nu, tappade det i golvet på Cypern så det är bara smulor kvar så jag ska köpa detta från Bare Minerals som jag provade på stan sist, jättefin lite peachy nyans som jag gillar.

Highligtern från BM ger det där extra lilla skimret , så fint och jag vill även ha det här stiftet.

Mascaror använder jag nästan alltid Loreal och varvar mellan dessa två som är mina favoriter, köpt många dyrare mascaror men sällan jag är mer nöjd med dem.

Ögonbrynsgelen är grym, finns i olika nyanser och fyller ut mina nymera glesare bryn jag fått med åldern. De är ff nästan svarta men vill gärna ha dem lite fylligare och då använder jag denna och lite penna i framkant (denna).

Sist men inte minst, parfymen som alltid ligger i min väska då den har perfekt liten storlek och doftar yummy, just idag har jag den här doften av de 4 jag hittills fått hem.

Bra julklappstips förresten, att köpa ett presentkort hos Sniph och ge bort! Jag är jättnöjd, bästa prenumerationen jag haft.

Vill man ha doftinspiration kan man tex läsa om doftgarderoberna till deras ambassadörer Hanna Widell, Amanda Schulman & Isabella Löwengrip och Sniph´s blogg.

Tänkte jag skulle visat dagens outfit idag också men det är så mörkt så bilderna blir inte bra. Det är verkligen hopplöst, provade att fota i mörker igår innan middagen och det är tricky alltså, när man fotar utan blixt som jag anser blir finast.

Fläskfilegryta & pressad potatis gjorde jag till middag, så gott.

Nej nu börjar jag få bråttom och min dotter frågade precis om jag kunde fläta hennes hår så jag får skynda mig nu.

Önskar er en toppensöndag!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.