JULKLAPPAR UNDER 300:-

lördag, november 16, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Fuskpäls // Fotoalbum // Kokbok // Mousse // Hylla // Klocka // Elektrisk fil // Olaplex // Ljusstake

Godmorgon lördag!

Eller kanske inte så god här hos oss då vi har hosta som bråkar med oss både jag och mannen, något barnen haft i ca 3 vekcor och nu smittat oss. Ja vi har haft det hela veckan nu och man blir ju bara SÅ sänkt av det och att inte kunna sova riktigt för av nån anledning ska man ju alltid hosta värst på natten.

Slow morgon här idag kan jag säga, barnen pysslar i köket och jag sitter i soffan med datorn i knät en stund. Måste kolla efter nåt mysigt pyssel eller så då det blir en hemmadag för att vila upp oss.

Slängde ihop ett litet collage med julklappstips till er, på sånt jag själv gärna skulle få eller ge bort, den här gången allt under 300:-.

Kokboken av Sofia Wood är jag nyfiken på -En kokbok för vardag, vila och fest. Den här boken vill upphöja våra vardagliga och högtidliga stunder och göra dem vackrare och varmare.

Fotoalbumen från Printworks älskar jag, finns flera av dem hos Åhlens.

Den korta pälsen från Gina finns i flera färger och den gröna gillar jag också.

Krokodilljusstaken hittade jag bland Arkets nyheter, riktigt cool och finns en bläckfisk också. Så glad att jag fått upp ögonen för Arket, de ha hur mycket fint som helst, även modet fallet mig i smaken.

Marmorhyllan som kan fungera som ett nätt sängbord har ett väldigt bra pris och finns hos Mio som faktiskt redan nu börjat sin Black Week.

Skönhetsprodukter kanske är den mest tacksamma klappen att ge och bland Maria Nila´s fantastiska produkter finns något för alla.

Hos Lyko finns Olaplex som är bland det bästa jag vet för mitt hår och hos dem hittar man också många fina presentboxar i olika prisklasser.

Ja, lite smått och gott här helt enkelt, hoppas ni hittar lite inspiration!

Ha en fantastisk lördag så kanske vi ses lite senare igen.

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.