FÖRSTA LUSSEBAKET

måndag, november 18, 2019 0 7

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin helg och fått en bra start på nya veckan!

Här kickade vi igång veckan med ett lussebak efter jobbet, var egentligen inte supersugen men jag hade lovat Inez, vår baktokiga lilla dotter. Dessutom är det ju enkelt och går snabbt, förutom jäsningen då men den klarar ju sig själv iallafall.

Och det är ju så galet gott med nybakta saftiga lussebullar med ett glas iskall mjölk till, mums! Så en tjuvstart på det baket satt fint, och så är frysen fylld nu med.

Provade detta receptet från ICA denna gång och det var kanonbra, kesella gör susen.

När jag skulle köpa lunch idag passade jag på att svepa förbi och köpa en rumsgran, min bananplanta jag hade i Hortus-krukan dog så bytte ut mot denna lite juligare fining.

Blev en mix av silver och mässing här på skänken men det tycker jag är fint.

Där står Inez och trycker i sig haha, gullunge.

Nämnde ju att jag skulle iväg på roligheter igår och det var verkligen roligt, herregud vad mycket skratt det blev. Vi överraskade nämligen en vän som fyllt 35 med härlig långbrunch på Ritz med bubbel och babbel för att sen åka bort till Draken där vi hade bokat biljetter till Maria Lundqvists föreställning -Om att våga flyga. Och vilken jäkla föreställning! Hahahahaha hon är ju fasen inte klok den kvinnan och jag älskar det!

Maria, som för många är mest känd som Sally, är en av våra stora skådespelerskor och jag tycker hon är fantastisk i allt hon gör. Hon är precis som jag uppvuxen i Göteborgs norra skärgård, fast på Hälsö och har sett henne lite då och då genom åren, och hennes fantastiska pappa Bert-Ove som är dragspelare. Hon bor dock sen länge i Stockholm.

Alltså åh säger jag bara, vilken fantastisk föreställning, och i två hela timmar utan paus levererade hon både galenskap och djup om livet, vi skrattade och grät, fint.

Nu ska jag fortsätta titta på Paradiset Iris, tycker det är så mysigt och gulligt och intressant.

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.