ÖNSKELISTA NOVEMBER & JULKLAPPSTIPS!

söndag, november 3, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Runda solisar // Svarta solisar // Klocka // Skinroller kit // Jacka fuskpäls // Klocka till granen // Toppstjärna // Locktång // Arganolja

Ja tänk att vi redan är inne i November och bara en månad kvar till första advent.

Slängt ihop en liten önskelista i vanlig månadsordning och eftersom jag fyller år om en månad så tänkte jag att jag kan ju ”tipsa” mannen lite här, som jag vet kikar in på bloggen ibland 😉

Ok, solglasögon i november tänket i kanske nu? Känns väl kanske inte helt rätt nä, men när vi flög hem från Cypern i fredags fick jag äntligen tillfälle att prova de här två paren som jag gluttat på hos MisterSpex under lång tid och jag hade SÅ rätt att de skulle passa mig himla bra. Jag kan inte ha för stora glajjer då jag är smal i ansiktet och dessutom har ögonen något tätt så i stora bågar så hamnar liksom ögonen längst in i mitten och det trivs jag inte med. De svarta är de jag helst vill ha, men de andra är så jäkla fina de med, och yes, ganska pricy också..

Ny klocka önskar jag mig och Mockberg har många fina till bra pris, vill ha en med tunna läderband som den ovan.

Jackan är en nyhet hos H&M och sådär perfekt partytuff, har velat ha en kort svart fuskpäls länge.

Lite beauty & julpynt på det, det är vad jag önskar mig eller villhöver som man så skojsigt kan kalla det när det inte är nödvändigt utan bara vill-ha.

Arganoljan är en av Maria Nila´s storsäljare, känd för att göra torrt hår silkeslent och motverkar statiskt hår som man får så lätt nu under vinterhalvåret.

Vilket urtråkigt ruskigt väder vi har idag, hua så rått och regnigt. Tur jag hann gå på långis med Ebba innan regent började ösa imorse, för nu hade jag inte fått ut henne mer än runt knuten haha, om ens det..

Så vi har innemys idag, himla skönt med tanke på vilken heldag jag & barnen hade med Carro igår på Liseberg, med resten av svenska befolkningen ungefär. Gaaalet mycket folk!

Så det blir slappande idag och jag har faktiskt suttit framför datorn ett bra tag nu och kollat julklappar till barnen (Inez har gjort sin önskelista idag) och jag satte ihop ett kollage av det jag funderar på till Inez, ni kanske blir inspirerade tänker jag!

Ska knåpa ihop ett till Valentin/tweenies också.

Spegel // Hylla // Necessär // Klocka // Hårborste // Magväska // Kamera // Kameraväska

Möbler från Lekmer, spegeln är ju fantastisk tycker jag, perfekt i tjejrummet.

Lilla polaroidkameran hittade jag på Adlibris faktiskt, de har allt möjligt numera, den här kan vara kul till en 7-åring tror jag. Fin kameraväskan som finns att köpa till också.

En ny Tangle Teezer ska hon få också den lilla ömhårade, hon har en liten kompakt sen innan men den är inte så lätt att hålla i, den här är speciellt framtagen för att reda ut både vått och torrt hår utan att skada det. Lyko har 20% på allt från Tangled Teezer just nu.

Necessären är ju bara för söt, finns med fler motiv och jag hittade den hos Åhlens.

Dags för henne att få en klocka nu också, börjar lära sig den nu. Ur & Penn har massor med fina barnklockor.

Inez önskar sig lite nya kläder också så ska kolla om Cubus har nåt fint, de har 25% på alla barnkläder denna vecka så har kvällen på mig att kolla.

Nej nu ska jag in i en varm dusch, känner mig frusen, hoppas jag inte börjar bli sjuk bara..

Hoppas ni haft en fin helg!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.