TAKE ME BACK!

måndag, november 4, 2019 2 15

Ååååå vad jag önskar att jag vore en av de där vinterpensionärerna på Cypern, de som åker ner nu för att stanna till mars ungefär, sååå lovely det vore!

Idag är det så kallt ute så jag höll på att vittra sönder på hundpromenaden förut, Göteborg kan verkligen bli en vidrigt rå västkuststad om vintern. Fukten biter sig in genom kläderna och sätter sig i märgen.

Skulle absolut kunna tänka mig en enkel biljett tillbaks ner till varma Cypern nu.

Vill att det ska bli advent och julmys typ imorgon så året kan ta slut och våren kan koma haha. En sån dag i humöret har jag idag.

Här har jag precis skickat hem Inez kompis Sixten och nu har barnen lite skärmtid, så även jag 😉

Men ska gå och fixa kvällsmat till dem nu och kolla på nåt mysigt på tv med mina goingar innan läggdags. Och så läsläxa för bägge två såklart, det är så mysigt tycker jag och vi läser alltid i sängen innan sovdags.

När gör ni läxor med era barn?

Matte brukar vi göra direkt efter skolan den dagen de får matteläxan, så är det liksom gjort.

När de somnat ska jag knåpa ihop ett recensionsinlägg om OBC om jag hinner innan klockan blir för sent. Mannen jobbar så då brukar det bli bloggtid om kvällarna.

Kram

15
2 Comments
 • Katrin
  november 4, 2019

  Hej!
  Åh vad härligt med semester! Var är den svart/vita klänningen köpt som du har under rubriken Lazy Days? Så snygg på dig! Hälsningar Katrin

  • Catta
   november 16, 2019

   Hej!
   Ursäkta supersent svar. Ja det var en underbar vecka verkligen!
   Kaftanen kommer från H&M men är tyvärr slutsåld.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.