JULSTADEN & EN MAGISK DOFT

onsdag, november 27, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Så mysigt att tända alla de små husen i vår lilla julstad om kvällarna, barnsligt förtjust är jag i dessa kan jag tala om, så så fina!

Finns i Artilleriets julshop, säljer slut titt som tätt men har fyllts på flera gånger har jag sett så håll utkik om ni är sugna.

Alltså nu är det bara för mörkt haha, det där med att det är mörkt när man går till jobbet på morgonen och är lika svart när man kommer.. suger min energi.

Men, så blev humöret på topp när både mitt nya mobilskal från iDeal of Sweden och min rumsspray & doftljus från Sniph levererades idag. Så nu ska jag snart sätta igång min nya telefon och blir kompis med den men första måste jag berätta om dofterna. Blev så himla nyfiken på deras nya kollektion The Presence som finns i tre olika dofter. Om sin allra första kollektion med just rumsspray & doftljus skriver Sniph så här.

Vi lever i en värld fylld av distraktion. Vi drömmer om att vara någon annanstans och planerar nästa projekt – på jobbet, när vi sover eller umgås med våra närmaste. Vi kan inte ge dig fler timmar i din vardag, men vi vill göra de timmar du har mer meningsfulla. Vår Presence Collection handlar om att fokusera på nuet och vara närvarande inför det du älskar mest. Till vår första kollektion rumsdofter har vi noga designat och kurerat tre väldigt olika dofter, som förstärker tre känslomässiga situationer som våra medlemmar eftertraktar. Dofterna kommer i vackra doftljus och rumsspray.

Det är ju lite chansning när man väljer doft men jag föll för beskrivningen av Rubicon så den fick det bli och vilken fullpott! Jag menar, doft av intimitet, bara en sån sak haha. Svårt att förklara hur den doftar men verkligen helt magiskt med toner av kardemumma, röda äpplen & kåda. Mysigt julig på nåt sätt, eller så vill jag att den ska vara det, säkert lika mysig året om.

Man kan köpa spray & ljus i kit eller var för sig.

Sniph har grymma deals varje dag hela Black Week, idag 25% på alla presentkort.

Jättenöjd med mobilskalet också och med 50% rabatt gav jag 149:- för det, kalas. 50% på alla produkter gäller hela veckan och 50-70% hos Richmond & Finch.

Nu ska vi göra kväll här, killarna kom nyss hem efter ännu en träningsdag, det är mycket sport nu i denna familjen, pjuh! Jag har hängt här hemma med Inez & en vän till henne, spritsat kristyr på pepparkakorna vi bakade igår och lagat mat.

Nu läsläxa för bägge kidsen innan kill på ryggen och läggdags.

Imorgon har vi inventering på jobbet så fick byta min lediga dag till fredag istället, inte mig emot, skönt med långhelg!

Trevlig kväll!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.