NÄSTA DIY-MÅL & DAGENS DEALS

tisdag, november 26, 2019 2 13

Innehåller annonslänkar

Halva instagram och Pinterest är fyllt av olika DIY på adventsstjärnor och jag har varit sugen i flera år men det är lite tidskrävande och tid är lite av en bristvara för det mesta. Men tänkte att Inez skulle få hjälpa mig igen, hon är grym på pyssel så det här ska vi nog klara av, även om det lär ta tid.. haha.

Mest sugen är jag på att göra Snöblomma så den tänker jag ge mig på i första hand, den lilla på 44 cm kommer det bli då jag köpt Ica´s ark med bakplåtspapper. Kommer såklart visa här när den är färdig, om den blir det då hehe. Älskar att pyssla och får jag inte göra det lite då och då blir jag knäpp. Idag hann vi iallafall baka en plåt pepparkakor jag och Inez och imorgon ska vi göra kristyr (hade ingen ättika hemma) och dekorera dem.

Tipsar om några av dagens bästa delas innan det blir film i soffan. Igår såg vi förresten ”Kvinnan på tåget”, väldigt spännande måste jag säga, helt klart sevärd! Någon som sett?

Köksmaskin // Klocka // BH // Parfym // Mössa // Vägghylla // Hårolja // Jacka // Poster // Skor // Halsband

Kökets favoriter har 10% på allt hela veckan med koden BLACK, här.

Mockberg har upp till 50% på alla klockor här.

Lindex har 25% på alla BH här.

Lyko har 25% på nästan alla parfymer, gäller bara idag, här.

Lekmer har 20-70% på allt här.

Mio har Black Week t.o.m 2/12 med massor av bra priser på möbler och inredning här.

Kronans Apotek har Black Week med 40-70% på massor ur sitt sortiment här.

Gina Tricot har 30% på jackor, kappor & kavajer här.

Footway smygstartar sin Black Friday med 25% på alla skor här.

Glitter har Black Week med 30% på allt vid köp av minst två produkter, här.

Nu blir det soffmys här, önskar er en fortsatt fin kväll!

13
2 Comments
 • Karoline
  november 27, 2019

  Klart du ska göra en stjärna! Gjorde en Moraviastjärna, lite pilligt o så, men så värt det.
  Lycka till!

  • Catta
   november 27, 2019

   Tack för pepp! Och shit vad ambitiöst med en moravia, imponerad!!
   Ska börja imorgon tänkte jag, om jag får tid och motivation haha.

   Trevlig kväll!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.