BLACK FRIDAY

fredag, november 29, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Fat Georg Jensen // Poster Wall of Art // Taklampa Homeroom // Bordslampa Lagerhaus // Tröja Åhlens // Agonist parfym Sniph // Dagkräm Emma S // Skor Flattered // Väska Lindex // Tröja Gina Tricot

Black Friday idag och jag har en lista med saker jag har och ska kika efter. Inga spontanköp har jag tänkt mig utan jag har planerat i månader vad jag ska kika efter, bl.a en ny cykel då min fick åka till tippen för ett par veckor sedan och jag numera kör bil till jobbet varje dag vilken ger mig ångest..

Annars är det mest julklappar jag är ute efter idag och så ska jag unna mig några plagg från Gina, bl.a den här toppen, och så är jag sugen på den här klänningen till nyår men ska inventera garderoben lite först.

Listar några av de butiker som jag har på min lista, med grymma rabatter idag:

Gina Tricot har 30% på ett helt köp med koden FRIDAY30 här.

Georg Jensen har upp till 50% på utvald design här.

Wall of Art har 15 % på allt med koden woa15 , här.

Homeroom har upp till 50% på möbler & inredning här.

Lagerhaus har upp till 30% på allt här.

Åhlens har 30% på stickade plagg, makeup, köksprodukter, glas & porslin här.

Sniph har 25% på alla helflaskor parfym och 40% på 8 ml här.

Emma S har 25% och fri frakt på hela sajten här.

Flattered har 25% på alla skor här.

Lindex har 25% på allt, alla avdelningar, här.

Idag är jag ledig eftersom jag jobbade igår på min normalt lediga dag och det är så skönt, promenerade med barnen till skolan förut och tog med mig Ebba på promenad. Nu ska jag ut och knipsa några nyponkvistar och ta in, juligt och fint med de röda nyponen. Sen ska jag fota lite till bloggen och pyssla massor, underbart!

Ff lite krasslig så får tyvärr ställa in kvällen roligheter. En vän har 40-årsfest med The Great Gatsby-tema. Låter ju hur fab som helst men jag känner att jag inte har full kraft, tråkigt men så är det ibland. Vet att vännen kommer bli rejält firad av alla andra goa väninnor som ska dit.

Ha en fin fredag så kanske vi ses lite senare igen!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.