JULKLAPPAR UNDER 500:-

tisdag, november 19, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Palett // Parfym // Blus // Hårvårdsbox // Ljusstake // Olaplex kit // Ring // Stövlar // Pall

Hej!

Mer än halva november har redan gått, går så jäkla fort! Måste sätta lite fart på klappjakten nu känner jag, ja min egen alltså. Har hittills bara köpt en och jag vet att det är långt kvar men jag vet också att det kommer säga smack så är dopparedagen här, typ.

Ska åka in till stan på torsdag för jag har bokat in en lunch på Pigalle med en vän och då tänkte jag passa på att gå en julklappsvända. Vet iaf det mesta vad jag ska köpa och till vem men gäller att hitta också.

Hur som, har knåpat ihop ett nytt klapptips-collage och denna gång för saker under 500:-

Paletten kommer från från Mac och är jättefin, har de mest användbara jordiga färgerna jag gillar.

Parfymer är en toppenklapp, så länge man har hyfsad koll vill säga, hos Lyko finns stort utbud och man kan sortera alla deras varor på pris om man har gräns för vad det får kosta, vilket är himla bra.

Ljusstaken från Georg Jensen finns på kampanj hos Åhlens för 499:- fram till julafton så länge lagret räcker (ordinarie pris 899:-). En vacker tidlös klassiker.

Blusen är en nyhet hos Gina Tricot och är lika fin bak som fram. Gina släpper också en festkollektion tillsammans med Bianca Ingrosso om några dagar som jag är nyfiken på, läs mer här.

Box med schampoo, balsam och handkräm från Maria Nila, förbrukningsvaror är väl kanske det jag ger bort mest, tacksamt.

Ringen från Thomas Sabo är så fin så fin, en riktigt Catta-ring med sin enkelhet.

Stövlarna hittade jag hos Afound när jag letade efter nya låga (mina har spruckit i gummit och läcker in..). Afound är en outletbutik med allt från H&M till dyra designmärken till nedsatta priser, både inredning och mode. Man kan göra riktigt bra fynd, just nu med 47-84% på allt från Edblad tex, älskar den här tunna halslänken.

Mio som kör tidig Black Week med nedsatta priser på massor av möbler och inredning.

Hoppas ni gillar mina tips!

Ha en fin dag, kram.

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.