ARKET MM..

torsdag, november 21, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Dagens fångst på shoppingturen!

Ja plus lite till som jag inte kan visa då det handlar om julklappar.

Alltså jag har iallafall hittat en ny favoritbutik, nämligen Arket. Hur mycket fint som helst, både mode hem och inredning, till både barn och vuxna. En fröjd att spankulera omkring där inne.

Hade spanat in deras julsortiment på nätet så jag visste vad jag var ute efter, men så hittade jag ju lite till då såklart. Julklapp till sonen bl.a.

Ornamenten & granhängena i bild kommer från Arket och finns här, Säljs i tvåpack och de har dessutom ta 4 betala för 3 (alltså 8 då iom två-pack).

Var speciellt ute efter den här stjärngirlangen som ni kan se längre ner tydligare, stjärnorna sitter ihop från början så man får ta isär alla i tre olika storlekar. Världens finaste verkligen och den ska jag ha istället för glitter i granen.

Presentpappret i härlig grön färg hittade jag också på Arket, finns här.

Var förbi Tinnas & köpte två änglar från Svenskt Tenn till min samling.

Här är bara lite av allt fint jag tittade på home-avdelning hos ARKET, så mysiga saker. Hittade massor med fint bland kläderna på damavdelningen också men höll i plånboken denna gång, ibland lyckas jag hålla rätt fokus haha.

In och kika om fantasin till julklappar tryter, för där hittar man mycket bra grejer.

Sprang förbi Gina Tricot också för att kika på Biancas kollektion som släpptes idag, väldigt glammig och jag provade den här klänningen och den satt fint men så frågade jag mig om jag behövde den.. Nej, så den fick hänga kvar. Byxorna jag skulle prova fanns in i min storlek i den butiken så bidde inget med dem heller.

Det mysigaste med stan var att jag & Carro hann luncha tillsammans på mysiga Pigalle, SÅ gott och trevligt. Pigalle är en av Göteborgs bästa hotell och restauranger tycker jag, älskart!

Hämtade barnen innan 15, åkte hem och tog fram ett gäng lussebullar, mumsig torsdagsfika! Sen har jag & Inez hjälps åt med ett pilligt pyssel, nämligen måla ett tåg.. ni ska få se till helgen!

Trevlig kväll!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.