ETT DRÖMHEM & BEIGE MOOD

fredag, november 22, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Bild lånad av Susan Törnqvist

Ett av mina favoritkonton på Instagram tillhör Susan Törnqvist, som även driver bloggen Interior by Susan.

Hon jobbar som inredare & stylist så inte konstigt att hon har så fint hemma. Gillar verkligen hennes stil, speciellt nu när jag har varit inne på beige så länge, och hon har faktiskt precis köpt en likadan soffa som vi har. Med samma tyg och allt. Fast vi hade ett grått först när vi köpte den 2015, då var soffan helt ny på marknaden för nystartade företaget Melimeli som grundades av Amelia Widell.

Vår nya klädsel är SÅ mycket tåligare än den första, som faktiskt gick sönder för att den var så tunt tyg. Nu har de jobbat fram ett tåligare och jag passade på att byta färg till natur från grått när vi bytte, så nöjd.

Bild lånad av Susan Törnqvist

Så elegant och stilsäkert hos Susan, kul att vi har samma tavlor från Lovisa Häger också.

Jag är verkligen SÅ inne på beige/greige, både i inredning & mode, med en gnutta julfärger nu då inför julen, tycker det är så behagligt och fint.

Lite på min önskelista:

Kappa // Kudde orm // Kudde flamingo // Toppstjärna // Hårklämma // Basker // Klocka // Tröja // Bok // Topp

Kuddarna ska jag se om jag kan fynda på black friday hos Royal Design, har sån craving på dem. Boken har jag på min ”to buy list”, finns hos Adlibris.

Kappan & baskern stod jag och klämde lite på på Åhlens igår, älskar detta, deras egna märke Wera som har allt för en snygg basgarderob. Tröjan kommer från härliga & other stories och är snarlik min nya tröja från H&M som sålde slut på ett kick så jag hann inte ens länka.

Julstjärnan, kan fasen inte släppa den alltså, åh vad jag önskar mig den. Inte inräknad i min budget just nu men drömma får man, visst är den vacker. Gott tecken också när man ser något år efter år och ff tycker lika mycket om det, för trots att jag sett denna från Georg Jensen florera på instagram, bloggar, pinterest osv genom åren så har jag inte tröttnat.

Triwa har finfina klockor, har haft en för många år sen som jag använde sönder helt enkelt, nu kan jag tänka mig en ny.

Eftersom mitt hår är tråkigt i kvaliteten just nu så kanske hårklämma vore bättre alternativ än snodd, och så är det snyggt också, Lyko har många fina.

Och sist då, puffärmstoppen, ja ni fattar ju att jag dog för den, nyhet hos Gina.

Nu ska jag och sonen moffa tacos som jag stått och brassat här nu. Blir middag för bara honom och mig ikväll. Mannen jobbar och Inez är hon en av sina söta killkompisar och har filmkväll, alltså den lilla damen.. ♥️

Trevlig helg!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.