MÖRKT

onsdag, november 20, 2019 3 12

Innehåller annonslänkar

Nä bläää va tråkigt att blogga när det är novembermörkt och dystert när man kommer hem, så opeppande.

Sen hade jag inte haft tid att fota, piffa och feja här hemma idag ändå för varit själv med 4 kids och en hund här efter jobbet och killarna skulle köras till futsal-träning, tjejerna fick hänga med och det skulle roddas käk mm, och ut med hunden i vanlig ordning. Pjuh!

Barnen la sig lite väl sent här nu alldeles precis, men så blir det ibland när mycket ska hinnas med den vakna tiden efter skolan, däribland läxor såklart. Och det blir såklart alltid senare när man inte är två vuxna hemma som kan dela på alla måsten.

Jag tycker också det är viktigt att vi får en mysig stund i soffan innan läggdags, kvällsmat och gos så man varvar ner lite så de inte bara behöver kasta sig i säng efter allt flängande. Lika viktigt för barnen som för oss vuxna.

Men imorgon är jag ledig och då ska jag försöka hinna med så mycket jag kan av sånt jag vill och måste. Som att gå första julklappsrundan på stan! Först en långpromenad i skogen med Ebba, åh vad jag längtar efter det. Sen får hon mysa här hemma med mannen medan jag susar till stan.

Känner en viss stress i kroppen men aja, blir nog bra.

Några butiker på to do-listan är bl.a COS, Arket, HM Home, Lagerhaus & Åhlens, sånt som är slutsåld på nätet har jag sett ska finnas i butik så hoppas hoppas.

Har beställt en ny telefon också så måste kolla efter ett snyggt och tåligt skal, lite sugen på detta från Richmond & Finch eller detta från iDeal of Sweden, men ska kika och se vad jag kan hitta på stan, tips någon?

Nu är ju inte prio på saker till mig själv imorgon men lite vill jag passa på att kika på eller prova, måste spana in de här tightsen med glitter och en liten slits från Gina, riktigt fab festbralla!

Natti natti!

12
3 Comments
 • Linda
  november 21, 2019

  Var har du köpt de mönstrade kuddarna?

  • Catta
   november 24, 2019

   Hej! Ursäkta sent svar, de kommer från H&M men vet inte om de finns kvar.

 • Linda
  november 21, 2019

  Hej! Varifrån är de mönstrade kuddarna? Fina!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.