SVART INDUSTRIALISM

lördag, september 21, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Vägglampa i industristil från Ellos (nu med 30% rabatt). Sänggavel Jotex (även den på rea).

God morgon lördag!

Solen skiner och det ser ut att bli en riktigt härlig dag!

Killarna åkte pris till fotbollsträningen och jag ska strax köra iväg Inez på bowlingkalas, men först kikar jag in här!

Jag älskar att mixa olika stilar i inredningen och detaljer i svart industristil är riktigt snyggt tycker jag. Att blanda hårda linjer med mjuka. Och jag har valt ut mina absoluta favoriter hos Ellos, som förmodligen är min favoritbutik när det kommer till inredning. Enormt sortiment och bra mix mellan lyx och budget.

Skärmvägg // Taklampa // Skåp

Skärmväggen är inget för ett hem med småbarn tänker jag spontant, men den är riktigt cool och perfekt för att skapa ett rum i rummet. Taklampan är jag så kär i, vill ha i köket ovanför marmorbordet, och hade jag haft plats så hade även skåpet fått flytta in i köket.

Taklampa // Taklampa // Byrå

Fram till 1/10 har Ellos upp till 30% rabatt på all belysning, här, och jag funderar på om jag ska slå till på den där IC Lights-liknande golvlampan i mässing, som jag skulle vilja ha vid soffan..

Hade ju matchat perfekt med vår Mobile taklampa från Pholc.

Förutom belysningskampanj så är det textildagar hos Ellos, med 25% på hemtextilier.

Önskar er en fantastisk lördag!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.