(O)LEDIG DAG

torsdag, september 19, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Dagens höjdpunkt, smarrig laxsallad från Green Market

Pjuh!

Ja då har man ledig torsdag igen men näe vad jag känt mig oledig. Eller ledig med en himla massa måsten iallafall.

Började med att vinka av barnen vid bussen, som de skulle ta med hela skolan i till Kronhusbodarna för konsert. Sen satte jag mig i bilen och körde ner mot Kungsbacka och Anicura-kliniken med lilla Ebba för återbesök hos veterinären efter operationen för 2 veckor sedan. Det såg jättebra ut tack och lov.

Sen burna hemåt igen, lasta av Ebba, riva alla lakan i stora sängen och tjoffade in i maskinen för att sen vända igen mot Maxi och storhandling.

Hem igen, packa in alla varor, städa, hänga tvätt. Satte mig för en lugn stund med min sallad, läste lite tidning. Ringde service för vår panna har kraschat så vi har varken varmvatten eller värme, gaaah!! Ringde igår första gången men inget har hänt än..

Ut med Ebba på långis i skogen och sen hämta barnen på skolan, inkl. kompis till Inez. Man hinner en hel del men långt ifrån allt..

Nåja, nästa torsdag kanske jag kan unna mig ett lugnare tempo, hoppas det.


Dagens outfit bestod tills för en stund sen av denna fluffiga transparenta blus, som jag hittade på Zara för ett par veckor sedan, hittar ej på nätet tyvärr, men kanske bara missat den så kika om ni är sugna.

Väldigt fin tycker jag, annorlunda och festlig, men jag tror nog jag får ha ett linne under också och inte bara bh. Åtminstone om jag ska ha den dagtid på kontoret eller så, till fest kanske det funkar med lite see through, eller vad tycker ni?

Tråkigt ljus i bilderna men solen bestämde sig för att försvinna och det blev alldeles grått inne på momangen, typiskt.

Älskar puffärmar, gillar att det får mig att se lite fylligare ut, och det är en av höstens stora trender så finns stort utbud.

Får SÅ många frågor om de här brallorna och det är alltså dessa från H&M. Skorna är favoriter från Flattered, här, riktigt sköna. Älskar modellen och skulle vilja ha dem i den här färgen också, för att matcha min väska från ATP hehe.

Och för er som gillar modellen på mina kängor från Gant jag visade i söndags så såg jag att Flattered också hade en liknande modell, nästan ännu coolare, som finns i tre olika färger. Många trodde att mina var från Filippa K som har den här modellen, och de är ju väldigt snarlika.

Snörade kängor verkar vara it i år alltså.

Byxor // Blus // Skor

En variant på min outfit, sköna dressade tights med fluffig blus och flats. Favvolook.

Nu ska jag gå ut och kolla till tjejerna som bestämde sig för att gå ut och leka en stund efter att ha bakat cupcakes, pärlat och allt möjligt annat här inne.

Hoppas ni har en mysig kväll!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.