MANCHESTER-MANI

söndag, september 22, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Kavaj // Sittpuff // Bänk // Byxor

Manchester-bonanza!

Jag tycker iallafall mig se det nästan överallt denna höst. Är det 70-tals revival kanske?

Både möbler, hemtextilier och kläder i manchester spås bli stort i höst/vinter. Kanske inte mitt favoritmaterial men vissa saker gör sig fantastiskt fint i detta tyg, som bänken ovan tex, riktigt fin.

Stod och klämde på en dunjacka i rosa manchester på Lindex barnavdelning som var helt ljuvlig, och hade inte Inez inte varit färdigkittad för vinter så hade jag haffat den direkt.

Blazern i collaget är lite cool tycker jag, tveksam på om jag passar i den färgen dock, men finns i marinblått & offwhite också.

Lampskärm // Stol // Kudde

Hos Ellos hittade jag en hel del fint i manchester på hemavdelningen, lampskärmen diggar jag. Även de här gardinerna är coola.

Nu ska jag göra mig iordning, ut med vovven, sen handla lite medan resten av familjen är på handbollsträning och sen kommer Carro och myser med oss. Lite mulet just nu men hoppas det spricker upp och blir lite soligt och somrigt som igår. Då blir det kanske grill på stranden.

Ha en fin dag!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.