SEPTEMBERMYS

onsdag, september 11, 2019 0 14

Innehåller annonslänkar

Skrotar omkring här hemma (fast pics från igår)och tänder ljus, något av det mysigaste med hösten tycker jag, alla ljuskällor som tänds här hemma. Lite lagom dämpat på olika platser.

Stickade plagg och varmare kläder är också mysigt, tänk att man kan tycka det ändå, när man tycker det är så förbaskat härligt att kasta av sig detsamma om våren.

Det fina med att ha årstider som vi har, längtet efter både bart och påpälsat. Långkoftan jag har på mig kommer jag bo i framöver, ett riktigt budgetkap från H&M, med favvoprint och allt. (Finns i kort modell här.)

(Missa inte att H&M ger 15% på ett helt köp för medlemmar idag fram till midnatt)

Just nu har Afound kampanj på stickade favoriter från olika varumärken, som HunkyDory, COS, Second Female osv, här.

Och Odd Molly har ju så himla härliga stickade plagg i mysiga färger bland sina nyheter.

Här är vi nyss hemkomna från sonens fotbollsmatch och vilket jäkla ruskväder de spelade i, halv storm och ösregn, fyyyy. Så ruggigt kalla och blöta när vi kom hem, och Inez sa att det var sista gången hon följde med haha. Får se om hon kan vara hos en kompis eller granne nästa gång mannen jobbar kväll. Annars är det bara att gilla läget för än får hon inte vara själv hemma när brorsan tränar eller har match. Träningarna kan han iofs cykla iväg till själv numera, men matcherna är det självklart att man följer med på.

Idag har jag varit hos doktorn också och tagit lite nya prover, får ju göra det lite då och då iom att jag har flera kroniska sjukdomar som jag äter mediciner för dagligen. De tog några rör i armvecket som vanligt och när svaren kommit ska jag träffa läkaren för att gå igenom om vi ska göra några ändringar i medicineringen och vad vissa jobbiga symptom som jag har kan bero på. Misstänker att jag ska sänka min dos levaxin men får se vad proverna säger.

Jag hade väldigt lågt blodtryck, vilket jag har känt under en längre tid, så nu ska jag halvera blodtrycksmedicinen till att börja med (som jag tar mot migrän). Värst är det efter ansträngning, om jag cyklat en stund och hoppar av, då måste jag hålla i mig ett tag för att inte stupa. Trött håglös osv. Något annat som jag tycker är väldigt jobbigt är att jag svullnar väldigt om händer, fötter och ben när jag anstränger mig eller blir varm, vilket man nästan kan se på nedersta bilden. Brallorna spricker nästan i sömmarna haha. Fötterna får inte plats i skorna och det pirrar, sticker och domnar sådär jobbigt.

Sen hade jag väldigt hög vilopuls tydligen, 94 låg jag på. Märkligt, men det varierar säkert.

Jag är van vid att ha ont varje dag och andra krämpor men ibland är det lite extra jobbigt, vilket det varit under en längre tid nu. Är ju en glad skit för det mesta ändå och biter ihop och kör på och få märker att jag är sjuk. Vilket jag för det mesta tycker är skönt men ibland när man känner sig extra skruttig vore det nästan skönt om det stod i pannan på en..

Väntar på operation också men det kan vi ta en annan gång. Vill inte lägga så mycket fokus på allt det där här men det är ju helt klart en stor del av mitt liv och vardag.

Nu ska jag fiska upp mina ungar som badar tillsammans för första gången på länge, bägge ville ju i och värma sig samtidigt.

Kram!

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.