LOVELY ONSDAG

onsdag, september 18, 2019 1 8

Innehåller annonslänkar

Tittut!

Pic från dagens lunchpromenad med Ebba. Jag kommer ju hem till henne varje dag varannan vecka på lunchen och går på en ca 40 min lång promenad på landet eller i skogen.

Helt ljuvligt, men samtidigt en stress såklart, ibland. Det är när vi båda jobbar dag som jag måste göra det. När mannen har kvällvecka är han hemma till 14:00 så då blir det bara typ 2 timmar hon är själv innan jag kommer ca 16:10. Och när sonen ibland går hem själv vid 14 så är hon inte ensam alls den veckan i princip.

Dagveckan är hon ensam först från 7:50-12:10 sen från 12:50-16:10, ibland kortare då sonen går hem tidigare från fritids ibland som sagt. Går hur bra som helst, hon är ju gammal nu och verkar sova hela tiden vi är borta då hon släpar sig nyvaket ur sin säng när vi kommer. Hon blir nog trött av vår raska promenad i 40 minuter i terräng också så det går nog ingen nöd på den lilla gostanten.

Hur som, fick med mig lite vass hem från promenaden som jag nu ska sätta i en urna här hemma, hann inte förut så får göra det nu efter jobbet. Älskar att plocka in från naturen och släpar hem allt möjligt bös, ibland till mannens förtret haha (suck suck).

Vad hittar ni på denna lillelördag då?

Jag ska strax på styrelsemöte i vår förening och får ta med mig Inez då killarna ska spela match, eller Valentin ska spela match och mannen är ju coach så han ska med såklart.

Kanske hinner vi dit för att kolla lite, annars tänkte jag att vi skulle åka ner till havet och fika i den vackra kvällssolen, hon jag & Ebba.

Ikväll ska jag spana in och läsa mer om Ellos nya ”Made by Women”-story, mode och inte inredning denna gång, med massor av snyggligheter på tjusiga inspirerande ladies.

Favvolooken av dem alla får nog bli denna, jag menar HUR snygg är inte den roströda kappan!? Superstylish tycker jag. Och de svartvita skorna är riktigt coola till.

Föll för denna blusen med ballong-ärmar också, fantastiska färger att välja bland. Hade kunnat tänka mig den tillsammans med ett par culottes som jag tycker är så snyggt, som de i läderimitation nedan.

Skjorta // Topp // Byxor // Kappa // Poncho // Boots

Ett par såna byxor kräver sina klackar i min mening, åtminstone om man har lite kortare ben som jag, för byxans längd förkortar i sig.

Men coola är de!

Nä nu måste jag gå här, hoppas ni har en strålande kväll med lika härlig sol som vi!

Kram

8
1 Comment
  • Stephanie
    september 20, 2019

    Var kommer din fina lurviga jacka från? 😍

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.