TISDAG

tisdag, september 17, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Tisdag och redan 17 september, hänger inte med riktigt. Tycker hela detta året gått snabbare än något tidigare. Sommaren känns redan riktigt avlägsen och imorse var det så mörkt ute när jag klev upp.

Men njuter ändå av höstkänslan, lugnet som kommer med denna årstid, tända ljus och mysiga serier på tv om kvällarna. Har ni nåt bra serietips förresten?

Just nu kollar vi på Heder, kändes riktigt B första avsnitten men nu är iallafall jag helt inne i den. Måste ju se hur allt slutar. Nån som kollar?

Modet är något annat som är väldigt fint med denna årstid, i år är det extra fint tycker jag, med mycket fint stickat, långa härliga kappor mm.

Idag släpptes Gina Tricot´s Premium Collection med hållbara plagg i hög kvalitet och tidlöshet, snyggt!

Tröja // Kjol // Kappa

Kjolen med pressveck och asymmetrisk skärning är härlig tycker jag. Fint med en stickad tröja till som på bilden, denna i alpacka, och kappan är så rätt den kan bli denna höst, både i färg och längd. Riktigt långa kappor och jackor är hett i höst och vinter. Inte mig emot i detta kalla land.

Dessa är mina favoriter ur kollektionen, tillsammans med den här knallrosa stickade tröjan.

Nu ska jag gå ut och plocka lite vass tror jag, himla fint tycker jag, yvigt vackert. Och helt gratis. Hoppas jag inte får en hagelskur över mig bara, tre rejäla skurar med iskulor har vi haft idag, däremellan strålande sol, galet ändå. Hösten i ett nötskal.

Trevlig kväll!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.